Vi är på gång :)



Bild från förra veckan 

Bebisar



Evig väntan på att bebisarna ska komma men nu är nått på G iaf 💕

Lusten försvann

Hoppas den kommer åter snart .. Roligt att kunna blicka tillbaka och se vad som hänt tidigare år i form av text och bilder. 

22/4 börjar grävningen iaf och 20/5 börjar snickaren är det sagt så nu hoppas vi allt flyter på bra :) husfärgen är nog bestämd med vi spenderade några timmar på xl bygg i lördags och kom hem med en provburk som vi målat plankor med och spikat ihop med de vita fodrerna och ser riktigt bra ut jag är tvärnöjd med den ljusa gråa färgen till det vita :) 
Stort frågetecken blev dock golvet då vi blev ifrågasatta av parketten vi vill ha. Säljaren tyckte att eftersom vi ska ha så mycket ca 150 kvm golv så borde vi ta laminat då vi har småbarn blir dyrt att byta igen annars sa han dock laminaten vi hitta är i samma prisklass som parkett men just slitstarkheten på laminaten är ju toppen men rädd att det ska kännas onaturligt och hårt .. Vi prova att gå och kände och den va ju inte lika hård som jag trodde men endå känns som att det tål att tänkas på då golvet kommer få utstå en del med 2 små barn och katt... 

Nu har jag iaf lagt barnen och dom sover. Andreas är på nått möte med Tierps IBK där han är tränare så jag kastar mig på soffan sålänge han lova att komma hem med ben och jerrys till arga snickaren då jag har en sån där kass dag, sjukt röksugen !!! 

RSS 2.0