denna dag ...

har varit otroligt lååång men rolig !  Jag och Wille städade huset då han betämmde sig för att gå upp 06.20 :O
Sen sov han lite medans jag donade lite i källaren och sen hämtade svärmor upp oss för en dag i Söderfors på bad/champing ! Mycket trevligt ..  efter typ 4.5 timmars bad så kom vi hem lagade mat och åt med Andreas och tog oss en promenad men ack så jag ångrar den då jag knappt kom frammåt och andreas blev inte allför glad över mitt tempo ;D haha men hem kom vi iaf ...
Andreas åkte på fotboll och jag nattade William innan jag sköljde av mig med kallt vatten,underbart
Slappat i soffan och det ska jag fortsätta med tills Andreas kommer hem då vi nog drar oss mot sängen, välbehövligt

Tvättstugan kallar imorgon om det blir skit väder..
Har även lovat Wille att vi ska ut och hoppa i vatten pölar om det regnar 
Vilka ungar älskar bara inte det ?!

laddar upp

Imorgon beger jag och WIlliam oss mot söderfors där vi ska möta upp ett härligt gäng brudar med barn från gävle och ha en heldag på badet så vi får snacka av oss och barnen leka av sig, mys :) Skier i allt som har med matsäck att göra och shoppar loss där istället, mat dryk mellis mm :) Ja ibland får man faktiskt göra så !

Nu på kvällen efter maten drog jag, andreas, William, britt, elias, elvira, britts bror mats och hans son isak och badade i untra :) Riktigt skönt i vattnet och barnen busade och röjjde runt. Isak är ju bara ett år äldre än William så dom leker så bra ihop ! Sen när vi badat klart drog vi alla till britt och drack kaffe och fika lite sen blev det för lilleman att hoppa i säng direkt när vi kom hem så han är pig och glad imorgon :) Min lilla prins har fått ett otroligt humör vill jag säga och gråter och skriker för ALLT men så äre ibland, tur att han är så söt <3

snäll sådär ;D

Tur att min lillebror har en så snäll stora syster ;D
Pratade lite med Andreas igår om hur det såg ut med jobb och så för dom så nu ska lillebror få börja jobba lite med han :)  inte varjedag men när det beshövs folk, snäll man är va? :)
Men vet ju själv hur tråkigt det är att bara gå hemma om dagarna så nu får han nått att göra ibland.

Sovit bort större delen av dagen, skäms !

nu är jag iaf pigg och glad så ska göra mig klar en funderar jag på om jag och William ska hälsa på Andreas farmor där hans farbror är då ville tjatat efter henry ;D  men sen ska vi hem och hoppa i poolen vill jag lova då jag måste gå ner x anatal kilo av all den svett som rinner från mig mooorr!


Dagen har bara börjat

William är lämnad på dagis och jag har nyss kommit hem och svetten rinner redan från min panna och klockan är 08.35 :O  Vart ska denna dag sluta ?

Måndag kväll

Emelie och Ebba följde med hem efter jag hämtat William på dagis och barnen lekte och badade i pollen medans vi sola :)  Dom åt mat med oss och barnen lekte lite till inann dom åkte hem och jag och WIlliam gick upp till affären. Tror aldrig det tagit sån tid att gå till konsum men fram kom vi ;)  Köpte frukt och jordgubbar sen en varsin glass som vi åt i solen. Jag klippte William lite då han inte va så samarbetsvillig sist och inte mkt bättre va det idag häller men det gick ! Han hoppa in i duchen och jag plockade undan lite på hans rum sen blev det mys och välling och hopp i säng för hans del så nu sover han sött.
Andreas har nyss lämnat sthlm för att köra hemmåt och jag sitter på altanen med datorn i knät och en skål jordgubbar brevid :) mums!

Blir nog en tidig kväller då Andreas stackaren haft en lång dag och jag haft ont större delen av dagen så är måttligt slut i kroppen, hoppas på en bättre dag imorgon <3

sakta men säkert

ja att inte ta alltför stora steg är ett måste för att överleva dagar, mina fogar tar död på mig !
Tror verkligen inte jag skulle komma ur sängen i morrse men efter mkt om och men så gick det men mer va det inte.. I snigelfart gick jag och William till dagis och ännu saktare hem där mig underbara säng stod och väntade på mig. Tog med mig skolböckerna och uppgifterna och insåg ganska snart att jag va tvungen att ligga bekvämt så dator och böcker åkt ner på golvet och jag in i skönhetssömn, den va jag värd ! :)

matlusten är just nu ner på noll då illamåendet kommer titt som tätt så idag bestod min lunch av en burk makrill i tomatsås, hur gott är inte det ? :) 

måste till apoteket och shoppa till katterna efter att jag hämtat William så tar nog cykel då det funkar bättre än att gå. Pratade även med min BM imorrse om denna hemska smärta och fick sidan till där man beställer ett foglossningsbälte men jag ville ju liksom ha det på en gång ! Sen är det så bra som vissa säger eller hur funkar det ?
jag värt att prova dock lite väl lång lerverandstid !
ja det återstår att se...
jag tror ju liksom att jag är någon super människa som ska klara allt utan hjälp men just nu så skriker verkligen min kropp efter hjälp så man får väll glatt ta imot den.

Blir nog lite bad och mys för mig och William i poolen idag iaf när han kommer hem då det är såå varmt ..
Andreas ringde och berättade att han nog jobbar över så då måste jag roa lilleman själv tills det är dax för sängen för han och det ska nog gå bra så länge han inte springer ifrån mig ;D haha <3

Äcklad!

Elsa har skakat sig och kliat lit i örona idag sen tycker jag det blev värre på kvällen så vi tog oss en titt och även på kattungen och ja mycket riktigt så har dom öronskadd, usch ! Ska ringa vetrinären för behandling direkt imorgon bitti och det känns ju skönt att veta att det bara smittar mellan katt / Hund men gud så äcklad jag är av katterna nu.. ja i närheten av mig kommer dom inte, haha !

Hoppas man bara inte blir runirad om det krävs ett vet. besök imorgon för behandling

känsligare

Vissa dagar är verkligen laddade med känslor.
Idag har jag hällst legat i Andreas famn med William i min famn heladagen.
Hormonerna? får mig att må sådär iböand.
idag i bilen på väg till Andreas pappa va jag på väg att börja gråta över en låt :/
jag har inte sagt att jag inte är känslosam men inte såhär !
kroppen får mig att gå i dalar från topp till botten
Önskar att jag kunde göra så mycket mer än vad jag kan ibland känner man sig bara värdelös
Tur jag har mina underbara fina killar som får mig på bättre humlr och tankar och ja snart om några veckor får jag bli mig själv igen, du underbara lilla barn som bor i mig mage du är så välkommen så om sådär 3 veckor <3
Tänk så tiden går undan kanske börjar bli dax att måla klart spjälsängen och så?!
Det är ju faktiskt som svärmor sa igår, den kan komma när som hällst nu men hon såg gärna att vi väntade in hennes semester så Wille kan bo där och innan vill vi inte ha beis häller får att bo på sjukan vill vi inte..

Willes berättade stolt för hela affären igår att han skulle bli storebror, haha <3
Pratar och myser med bebis i magen gör han med, vilken toppen bror han kommer bli !

de har varit toppen

ja dagarna som gått har varit bra vi har njutit av att vara hela familjen hemma och umgåtts med nära och kär.
Vi ha på midsommarfest på ringvallen, William fick åka traktor och klappa hästar och mysa <3
Mycket har varit bra !
Nyss så åkte Andreas för att köra lite folk till lövsta och tror nog han stannar om han ska köra dom hem med men jag vet inte det visar sig.. Innan hann vi iaf mysa ner i soffan till Maria wern det släppte ju en ny hör om dagen, riktigt bra !

Ska nog spendera lite tid i tvättstugan och sen i soffan sov ju 3 timmar på dagen idag så får se när man bli trött eller ja kan sova jag är ju allti så orolig sånna här helgen för rattfylla osv så gillar inte att ha min kära ute på vägarn men han lova att köra lungt så hoppas han gör det nu.

Skickar även en tanke till Andreas jobbar kompis som avled här om dagen i en trafikolycka.
Känner med nära och kära <3
Vila i frid !


Aj !

Mina fogar tar död på mig !
Igår kväll trodde jag att jag skulle avlida av smärta att ligga i sängen va pest och pina jag trodde verkligen att jag skulle gå av på mitten. Efter att lagt kuddar runt och om hela mig va det ok eller en kontrollbar smärta med andra ord så här har vi inte sovit så mycket inatt.
Prinsen gjorde morgon 06.30 Inte ok enligt mig som trodde jag skulle somna ståendes men han va lite myssugen så vi bäddade ner oss i våran säng och sjöng, kollade barnprogram och läset böcker så en tio i åtta gick vi upp <3  Fogarna är inte mkt bättre idag trodde jag skulle få ha Wiliam hemma från dagis då jag inte visst hur jag skulle ta mig dit och då ser vi dagis från huset men efter mkt om och men så gick det helt okej.

Tänkte nu att jag skulle passa på att vila lite innan det är dax för plugg !

Flera gravid än mig som bara behöver röra sig typ så rinner svetten ?
jag brukar aldrig svettas hur jag än anstränger mig ellr så men nu erregud det bara rinner i pannan, BLÄ
så här hemma går jag runt och känner mig svettig, äcklig och smutsig helatiden....

43 dagar kvar <3

Lycka

Glädjen i Williams ögon varjedag när Pappa kommer hem från jobbet är svår att missa !
Han står och väntar i fönster och ropar när firmabilen rullar in på gården sen att se han kasta sig runt Andreas hals ja det är kärlek det <3


Den lyckan ni ger mig är otrolig, jag älskar er

snart 2 barns föräldrar

ja inte allt för många veckor kvar :)  Tänkt och planerat lite inför framtiden eller ja jag vet hur jag vill ha det med andra ord. Det här med jobb och att ha små barn är ju ett elände hällst skulle jag vilja ha båda barnen hemma från dagis och vara hemma fru men då kan jag se min utbyggnad i stjärnorna, haha !  Men iaf så vet jag att jag INTE vill jobba heltid ! Andreas jobbar ju det och jag tycker personligen inte att det skule vara värt det max typ 75% kanske 80 inte mer, man vill ju hinna med att se barnen växa upp med ?! Jag iaf ! Sen självklart är det inte alla som kan utan måste jobba för at få det att gåihop men när möjligheten finns sen att se barnen mer istället för lite extra i kassan ja då är det inte svårt att välja.. tiden med barnen får man aldrig igen jag ser bara hur fort det här 2 åren har gått med William från att vara en liten bebis till stora killen nu ju <3  ja det gäller verkligen att prioritera sin tid

när kroppen säger ifrån

jag vill så gärna ha lite energi och göra lite nytta men kroppen vill liksom inte...
Startat en tvättmaskin, kört en tumlare, ätit lunch, pluggat lite ja det är det jag haft ork till och nu är jag helt slut igen ! Ska kasta mig en sväng till på sängen innan jag ska hämta hem lilleman från dagis

jag vill så mycket men kroppen liksom bara skriker rakt ut !

att älskas utav dig

William gav mig sovmorgon till kvar i nio, underbart :)
Vi gjorde oss klar och åt lite frukost innan vi gick på jakt efter gummistövlar till lilleman.
Hittade tillslut ett par som va helt okej !
Sen köpte vi med oss glass och jordgubbar och gick till Andreas farmor för att hälsa på och det va mycket uppskattat. Hon va så glad över att se William ja och mig ( Magen)  efter lite mys där hemma så skulle vi gå hem och jag rakade snubbla in i en inredningsbutik här i Tierp och komma ut med en tavla som ska hänga över våran säng, kommer passa bra där. Beställt lampor dit med som en Tjej Andreas mamma jobbar med gör jätte fina i trä med ett hjärta, beställd 2 st som vi ska ha som sänglampor :)  Kommer bli så fint i sovrummet sen nu när spjälsäng och skötbord ska tar upp om någon vecka, tänk så fort tiden går ?!

Idag ska William med mig och lyssna på bebis vi ska till BM halv 4 sist va han så faschinerad och pratade flera dagar efter hur bebisens hjärta låt <3 gofisen !

Har nu gjort 2 stora lasagner som vi ätas till middag och bli massa matlådor :)
Ska passa på att vila lite innan lilleman vaknar med.






underbara dag !!

Spenderade hel förmiddagen i lekparken med William, Emelie och Ebba.
Vi hade med oss saft och mackor och barnen busade järnet, riktigt mys !
William ser verkligen upp till ebba och är så roligt att se han ta efter och försöka sig på allt som hon gör.
Efter 2 timmars sömn så kom dom och hämta en kattunge, slönt !
är lite less på dom nu tur dom e såå söta
Sen lekte vi lite med lera eftersom regnet öste ner sen kom Andreas hem och vi åt sen åkte han på floting? och jag och William bakade snickerskakor jo just det inann maten bakade vi ostfrallor med :)
Är så mysigt att baka ihop när regnet faller och det är grått och tråkigt..

Nu har jag tänt alla fönsterlmapor och har lite mys medans jag väntar in Andreas.
WIlliam sover redan hade tänkt att han skulle hinna mysa lite med pappa sin men han ville gå och sova för han va trött så han så självklart fick han det, goplutten min.

va ju så duktig att komma ihåg att packa ner kameran till lekparken dock satt minnes kortet kvar i datorn så ni blir tvätt utan bilder från idag :( Typiskt mig !


Magbild från igår v

shopping dag

fick för mig att ta en sväng till stan idag efter jag lämnat W på dagis så stressade iväg till stationen för att hinna med 9 tåget. hittade en del roliga saker lite kläder til William, tomme tippeflaskor till bebis, bebisbox, strumpbyxor tiil bebis, kläder till Andreas och Therese lilla Willma som e 3 dagar gammal och 2 amningsbh och en sån tunn sovtopp som håller iläggen på plats sen ;D
Va hemma igen vid 13.00 och tog en glass med emelie och ebba innan jag skyndade mig hem för att hinna lägga mig en snabbis innan det va dax att hämta på dagis. jag är verkligen INTE gjort för att gå på stan längre nej detta va nog sista gången innan bebis kommer för jag va helt slut och sammandragningarna blev bara fler och fler och gjorde riktigt ont ibland så fick verkligen ta god tid på mig.

Efter mat och allt som hör dit så tog jag, Andreas och William en promenad och köpte mjukglass och sen handlade vi lite.. Tänkte ta med Wille på en förmidddag i lekparken så fixa lite fika och så, mys !
med kom även lite våtservetter till bebis och blöjor. Måste ju börja handla in lite nu så man har lite hemma så nu e det vll bara typ nappar jag behöver ?!  ett skötbord ska vi ju få låna av fredde och malle <3  vårat som vi hade till Wille som vi böt mot en byrå med Emelie det har ju gått sånder den ena lådan e paj så det slängde vi.
Eller ja en ny badbalja och lite krämer ska väll hem med men inge större saker så det e skönt.
Om en 3 veckor vill jag ju ha allt klart isåfall bebis får för sig att komma lite tidigare.

nej nu ska jag kasta mig i en fåtöjl och vila mina tunga ben med svullna fötter och ja ryggen känns som den typ ska gå av ? :O
Jag skulle vilja kunna byta kropp en dag med mina andra halva här hemma så han förstår vadför jag avlider på kvällen om han inte masserar mig i svanken.  Och sen kanske han då skule förstå att jag INTE kan gå så fort och de han kallar krypa fram känns som typ jogga för mig, haha :)

Det går bra nu ...

Allt rullar på som det ska, det går bra nu :)
Får se vad dagen bjuder på skulle verkligen behöva ta mig en tripp efter nya skor då jag bara kan ha mina foppatofflor och flipflopp nu typ :S

Skulle verkligen vilja ta en tur till Ikea men utan körkort kommer man inte långt, haha !
Vill inte precis ta hyller och sånt på tåget så nej jag bli hemma...
Igår va jag och Wille med farmor och co till GNK i hedesunda iaf och hem kom vi med pussel och en pjyamsas till lilleman och lite annat krimskrams !

Jag är riktigt less på att ha 5 katter här hemma nu så den första kattungen flyttar redan idag sen hoppas vi att vi kan skicka i väg dom en efter en! Det verkar ju som vi har hem till alla nu iaf, SKÖNT !
Ska slå en pling till vetrinären nu så att det inte blir nå mer ungar här.

har lite smått kvar att handla till bebis med typ lite mera blöjor, nappar, våtservetter och dyligt så det ska vi väll göra någon dag framöver med. Är lite tungt nu att gå ut och gå och så när man e förkyld jag kan typ inte andas ? :O  tror att det är en släng av astman med men vet inte hur det funkar med medicinerna och graviditet så innan jag tar nått lär jag väll ringa doktorn och höra.

Nej göra lite nytta nu kanske ? :)
ha en bra dag alla

....

what are words if you really dont mean them when you say them ?




<3

Aj !

Huvudet har värkt i 2 dagar nu :S Jag kallsvettas och känner mig hängig och matt i kroppen även illamående till och från, när får jag bli männiksa igen ? 

William är på dagis i några timmar och jag ska öpnna skolboken för att sedan slänga mig på soffan i viloläge och hoppas på att bli bättre. Acen i bilen har gjort att min halsvärker och är full av äckligt slem så det tjuter fint i bröstet och hostan ska vi inte prata om.

ja Hanna lovade mig att man får klaga ;D haha !


TUr jag har mina underbara killar iaf <3

Förlossning ..

jag har lite svårt att se vadför man vill ha med sig tex sin mamma på förlossningen om man har med sig sin partner.  Under många förlossningsprogram har folk med sig partner plus mamma...
nej jag skulle inte vilja ha någon annan äön Andreas där inne.
Det va ju liksom han och jag som tillverkade barnet inte så att man hade mamma med då haha ni fattar ?
Sen är det ju vi som par om man har partner som ska ta hand om barnet inte så att mamma eler någon är med då. Nej jag känner mig så pass trygg och säker med min partner och tror (VET) att han kan ge mig det stöd jag behöver så jag behöver iaf inte ha någon annan där. ..




Jag har inte påstått att jag är smart eller kan allt ;D

Sittter som ett frågetecken över upplägget i sjukvårdskursen jag ska läsa på distans :S
Fattar mig inte på det..
Ser ju vad uppgifterna handlar om och fattar mig på dom dock inte i vilka kapitel i boken dom hör till ?
jaja läraren skulle kolla igenom det och ringa upp och förklarar för hon visste inte själv ;D bra där !
Kursen startar ju idag men skönt att kunna styra allt själv och ser inte ut att vara så farligt med uppgifter häller så det känns bra. 

Idag så drog vi oss i en timme i sängen i morrse bara mös och busa jag och W <3
Sen åt vi lite frukost innan vi klädde oss för att ta cykeln till lekparken med Mio och Malle som vi bjöd med på en lekdejt ;D  Efter William lekt sig helt slut så cyklade vi hem och dammsög av innan vi kasta i oss lite lunch, rester från i går färskpotatis och marinerad ytterfile MUMS ! mätt och belåten hoppade han glatt ner i sängen och jag satt mig här vid datorn för att kolla studierna .. Ska passa på att vila lite jag med efter att läraren ringt upp mig..


Skönt att det inte är så varmt idag lagomt för min del !
Vi kunde busa och ha oss utan att svetten rann i pannan

Vila ..

William vilar sen packar vi nog in oss i bilen och drar iväg och badar !
Ska nog passa på att vila lite nu jag med. ..

Värme va det ja, tack för att acen ÄNTLIGEN finns i mitt sovrum :)


lite shopping :)

Äntligen kom vi in till stan så jag kunde köpa ben och skenor till sängen så 500 spänn kostade det mig att pajja sängen ! :( men men nu ligger vi bra igen hoppas bara bena håller då det är JAG som monterat ner sängstommen och skruvat på dom nya benen ja det va ju jag som pajjade den va det någon som sa och med vilja går allt ! Så nu är det gjort.

Köpte även lite kallingar till William och solhatt till bebis som jag åkt land och rike runt för att hitta en från newbie kapphals nyfödd serie i ekologiskt bomhull..
sandaler till William köpte ja med letade efter ett par till mig med men att hitta skor till svällda gravida fötter är annat än lätt så hem kom vi utan..

Va upp till arenan en sväng så Wille fick kolla på lite bilar vilket uppskattades VÄLDIGT MKT !
Vi hade tänk gårr upp imorgon och kolla på finalen men nej jag tycker nog inte man sk ha små barn där så en heldag ? nej tack !  1.5 timmar räckte gått och väl och då va vi inte ens upp på läktaren utan bara kolla runt lite och så.

Nyss klickar hem ett överkast till sängen som kommer nästa vecka förhoppningsvis !
Roligt när man har lite rabbatkoder så 500 blev 250 :)
Måste ju ha ett nytt och fint överkast nu när vi har en nyfond vägg (panel) och när spjälsäng och skötbord ska upp om några veckor och pryda vårat rum ja shit snart kommer bebis till oss <3 så vi längtar efter dig !



ibland måste man bara

får klaga !!

Jag vill inte känna mig fet, ful svettig och inte orka göra ett skit, jag vill bli männiksa igen !!
Jag blir bara arg och irriterad och ingen fattar hur jobbigt det är nej glad ska man vara för att man ska få barn men vafan jag e slit i kroppen bara och mår dåligt jag vill bara gråta och gräva ner mig typ.


Posetiv? nej verkligen inte jag vill ha kyla !!
min kropp är ej gjorde för denna värme nu

Grattis Lillebror <3


Shopping :)

Såhär efter en kall dusch och plattning av håret slog jag mig ner vid datorn och beställde hem lite till bebis :)
Tog i sista sek bort bärselen då jag väntar och ser om den lilla gillar att sitta i den eller inte innan har ju en babybjörn orginal som vi hade till William och gillar bebis den så köper jag en med bättre komfort då !
Känns ju lite surt om jag köper en för 1300 och så gillar den inte den ?!
Ja hoppas det blie bra iaf..


Det jag beställde hem va iaf ett vitt spjälskydd, sängkläder och skötbädd allt från NG baby :)






<3






Bjuder på några äldre bilder från typ februari eller nått ;D
Hemma hos farmor och farfar va vi iaf med sis, bror och pappa

Imorgon tar vi tåget

Imorgon tar jag och william tåget in till gävle för att fira min lillebror som tar studenten :) Pappa hämtar oss på stationen så vi kan åka bil hem och så Andreas kan hämta oss sen så får se hur det går med vagn och bilbarnstol på tåget ;D det visar sig !

farmor och farfar kommer med hem till pappa sen syater med så ska bli trevligt att grilla och ha det mys och se Bobby gå ut. Andreas ska ju jobba på arenan här i Tierp så han komme rinte in förns vid 7 tiden på kvällen då han slutar 6.

Ska äta min macka nu sen grejja lite innan våra bästa år :)

....

Suck, idag skulle vi åkt och kollat på en pool en ny aldrig andvänd eller upp packad men sen får jag ett sms av killen om att den är såld, SUCK !
men jaja vi kollar vidare om inte annat så shoppar vi nog en i stan i helgen.

har fått en del gjort idag iaf vilket känns bra.
Kattungarna har även haft främmande av några som är intresserad idag så förhoppningsvis är alla borta nu och flyttar typ nästa vecka eller veckan efter det...

Bebis misshandlar mig innefrån :( tror jag ska gå av imellan åt men LITE mysigt är det med.
Misständer att den vänt sig och trycker med händer och borrar med huvudet och trycker ut rumpan och sparkar mina revben ja typ så känns det ;D <3  underbara lilla människa.

Min underbara Andreas har tagit sig till affären då jag vill ha kall cola :)
Visst e han go min älskade <3

Väääärme ..

Jag trode allvarligt att jag skulle avlida imorrse när jag vaknade, herregud så varmt det va i sovrummet !
Nej idag ska Andreas få ta upp vår AC ..
William hade jag kunnat låtit gå utan kläder till Daig men på med det svalaste jag hitta sen tror jag han klär av sg där, han e ju så varm av sig.  Skulle raka av han håret igår hos frissan men han ville inte klippa sig så vad gör man ?
Funderar på att köpa hem en rakmaskin så vi kan klippa han själv då det är omöjligt för han att ha längre hår nu då det är så tjockt så han blir helt blöt stackarn.


Fötterna sväller och sticker men annars går det bra eller ja svetten sprutar om mig men ja vad gör man ?
Ihelgen ska iaf en ny pool inhandlas en riktig sådan då våran förra gick sönder ..

Väntar med spänning in skatepengarna som borde komma typ imorgon ? :O
blev utbetalda den 4/6 så kom in på mitt konto nu då !!!!
Det sista till bebis ska inhandlas av den summan och jag vill shoppa nu ..
Andreas får ju vänta till jul han innan de kommer nått där ifrån till han.

Idag ska jag bara ta det lungt och typ vistas i min svala källare ?
Det låter typ underbart.


Rullsand

Efter att Andreas kommit hem och vi hade ätit så packade vi in oss i bilen som for mot rullsand.
Där mötte vi upp Emelie, Crille och Ebba :)
Vi inte så kallt som jag hade trott utan William bada som en liten fisk och Andreas lyckades doppa hela sig men mina ben fick nöja sig med att bli blöta..



Ihelgen som varit hann vi med att böra en hel del, grillkväll med trevligt sällskap på våran altan och fotboll, shopping i gränby, kollat på strömsbergsmatchen i Enköping och varit i sönderfors och kollat på båtar i hamnen där wille även tog ett litet bad ja sen en hel del annat med hann vi med :)
kvalitetstid med familjen<3




tror jag bestämt mig :)

Tror jag hittat den Bärselen nu som jag vill ha, hade en babybjörn orginal till William men det blev en väldigt stor påfrestning på axlarna när han blev lite större annats va den underbar och jag verkligen älskade att bära han i den :)  Sen va jag säker på att jag vill ha en activ med bärplatta på ryggen men nu tror jag att jag hittat en som verklar ännu bättre  

Bärsele Miracle



Någon som har erfarenhet eller hört nått om denna ?


Och nej jag tänker inte bära i sjal så ni behöver inte rekomendera det ;D

att sola som gravid ?

ja det är ju inga problem men i denna värme ? :O
jag tror jag va på väg att avlida, nej inte så farligt men så jag svettades ?
inte alls likt mig men eefter 45 min och liiiite bättre bränna så tog jag en kall dusch och gav upp.
magen är dock lika blek som innan men anisktet och armarna fick liiite mera färg iaf.
Funderar på om jag och William ska ta cykeln förbi stallet när jag hämtar han på dagis, goplutten ällskar ju verkligen att gå runt där och kolla på dom sen brukar vi självklart ha med lite godis till dom i form av morätter som william inte alltid vill ge bort alla av utan mer än gärna äter själv <3


igår va ju som sagt min gammel mormor här på besök :) <3

vääärme !

Helt underbart väder ute idag :) Wille är på dagis i några timmar och jag ska kasta mig i solstolen tror jag och hoppas på att the big belly får lite färg då jag känner mig typ Vit ? :O
Innan nu om en timme kommer Sandra över och kollar in en kattunge så har vi tur tar dom en..
Andreas jobbar ju idag och sen ikväll ska han på massage direkt efter jobbet sen kommer det över lite folk hit och grillar med oss och glo på fotbollen, trevlans

Kanske ska ta tag i den ENORMA tvätthögen med ren tvätt som står i källaren och väntar på mig ?
Ja det visar sig

Its all about love ....

  <3














Och mera kärlek blir det !!



Onsdag

Imorgon är det röd dag och det betyder att Andreas är hemma :)
Främmande får vi ju med, gammelmormor och mormor.

Skulle verkligen behöva stor städa idag och efter mycket om och men fick jag lite energi så har nu dammtorkat och skurat rent köket även hunnit få i mig lite lunch, rester från igår grillad fläskfile med potatisgratäng MUMS !
Ska plocka lite i källaren sen vila lite innan William ska hämtas från dagis ...Mammas älskling <3

RSS 2.0