suck

att logga ut på facebook och ha ett medelande från dig är som att gå in i en vägg.
Jag skriver vad jag vill och du behöver inte läsa eller jag vill inte att du läser !!!!
Eftersom du inte kunnat ta tag i nått och blivit bättre eller ändrat på dig så vill jag inte ha dig i mitt liv så ge fan i att läsa om mitt... DU har valt att inte vara en del av min, mina syskon eller ditt barnbarns liv så snälla lämna mig ifred.
Så länge du inte kan vara normal och sluta med alla dessa förbannande lögner och ge mig alla dessa tomma ord håll dig på avstånd ! Om jag visste vilket IP nr du läser ifrån så skulle jag SPÄRRA DET !!

Hoppas du sitter och mår jävligt dåligt någonstans och sörje varje dag över att dina barn inte vill ha nått med dig att göra och du ska veta att det är DU som orsakar detta och ingen annan.


Funderar allvarligt på att sätta lösen på bloggen efter att fått reda på att den så kallade mor jag inte har har adressen hit ....



usch så arg och frustrerad jag blir av att du förstör helatiden låt bara mig vara och skriva om mina känslor istället !!!

Morsdag

igår va det morsdag och jag tänkte inte en tanke på min "så kallade" SKÖNT !
Kom på det idag när jag satt i målade spjälsängen.
Det går framåt nu och det gamla börjar lägga sig.
Dock jobbigt att det kommer ett till oskyldigt litet underbart barn till världen snart som inte kommer känna henne eller veta vem hon är dock har hon valt detta själv och dom går ju inte miste om nått eftersom det inte är någon förändring, hennes förlust att ha missat att se en underbar lite go och glad kille växa upp som verkligen älskar allt och alla <3    Vår älskade Willebus !!!!

Bäver ?!

Våran lilla kille här hemma va ju en liten bäver när han va liten så spjälsängen har tappat färgen på sidorna där han drgit tänderna så den ska målas och bli fräch igen innan nästa bebis kommer :)
Det är ju inte ens 10 veckor kvar och får jag bestämma så kommer den om typ 7 så sängen lär ju målas då den ska stå lite innan med är ju inte så bra om den är nymålad.
berställde hem en babysitter förra veckan med så den borde komma nu i början på veckan sen är det inte så mycket kvar. Lite nya frächa sängkläder tänkte jag att vi skulle åla in och köpa någon dag sen en bärsele har ju en babybjörn orginal men vill ha en med ryggplatta! ska leta ihop leksakerna som ska vara till babygymmet med då det ligger i källaren i någon kasse ? ja det visar sig iaf. 

Funderar allvarligt ibland på kvällarna om den försöker ta sig ut för vilket tryck mot bäcken alltså !
men nej 7 veckor till får du gärna stanna så vi slipper ligga inne för hur skulle jag klara mig utan min lilla prins då ? :O Ja det är en bra fråga...

nej göra några ryck så det händer lite hät hemma för imorgon kommer farmor och är med mig och william hela dagen och på Tosdag är ju Andreas hemma för det är röd dag och då kommer även min mormor och min gammel mormor som är i Gävle på besök :) ska bli jätte mysigt har inte träffat gammel mormor sen sommaren jag va gravid med William alltså tidigt i graviditeten och han är nu 2.4 år :O men inte så lätt då hon bor i väster götland inte så man tar bussen direkt

lyckan

över att ha er vid min sida, Andreas William <3
Älskar er

Hoppsan, vart tar tiden vägen ?

V 31 nu inte ens 10 veckor kvar...
Skolan är avslutad eller ja omvårdnasterminen iaf blir en distans kurs tills pluttis kommer ut så jag håller mig lite susselsatt i väntan på bebis :)  Annars hade jag blivit tokig, att bara gå hemma är inte min grejj.. 

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern. Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud. Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för "vita" bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

Du.
Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås. Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig. Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.




ja ryggvärk kan man säga att jag har Andreas får massera korsryggen varje kväll på mig för att jag ska kunna sova hyfsat. Att komma upp och ner i stolar börjar även kännas av så ja jag vet vad jag har att vänta mig men all smärta är det värt, vi längtar efter dig bebis.

Säger som william sa igår: Mamma ont, bebis måste komma ut snart :) <3


flicknamn ?!

hjälp oss att komma på flera namn !
Just nu har vi Vilja 496 st i svergie heter så
Juline 35 st 
Meya 269 st

FÖRSLAG TACK !!!!!

Tummen upp !!

Ingen gravdiabetes här inte :) Underbart!
Bebis och jag mår toppen nu har magen växt i kapp och ligger nu över kurvan och alla mina prover va bra så det känns toppen. skulle få dom 2 sista betygen idag men eftersom våran psykologi lärare va sjuk och vägra lämna betygen SUCK !!!! så får vi vänta tills hon är frisk när det nu blir inte denna vecka iaf gjorde hon klart på telen iaf ( otrevlig människa ) Men betyget i geriatriken fick jag idag iaf så nu har jag alla betyg utom ett för den här terminen :) 

VG med. grundkurs
VG geriatrik
MVG omvårdnad
MVG arbetsmiljö och säkerhet
MVG männiksan socialt och kulturellt
MVG etik och livsfrågor
 ? Psykologi

ja visst kan man inte bli annat än nöjd men det gäller att ha höga krav på sig själv om man vill komma någon vart :) Denna termin har jag haft en jobbig graviditet och en trotsig liten kille här hemma men inte stoppar det mig inte !!

Trötta gofisen

Lilleman sover så sött i sin säng medans jag nu ska göra mig klar innan jag måste väcka han.
07.30 ska han vara på dagis och det känns skönt att vi bor typ 2 min bort bara då han kan sova ett tag till :)
Min lilla sömntuta eller ja när han känner för det ...

själv ska jag ta mig ett glas vatten, mer får jag inte ta innan provtagningen, hoppas hoppas allt ser bra ut !
sover inte så bra om nätterna längre och bättre kommer det inte bli förns liten kommer till världen men ack så värt det de är <3

Ska sätta lite fart här hemma nu, hoppas ni får en bra dag

lite lyx sådär ;D

Städade i skåpet idag och hittade då pressentkortet vi fick av min Morbror på en weekend så ska försöka planera in en sån nu innan nästa lilla liv kommer till världen. Skulle vara skönt att bara få komma bort lite rå om varandra äta gott och bara njuta av en promenad eller lite shopping bara jag och Andreas <3 det är vi värda !

Sitter just nu och laddar in massa kort på extrafilms hemsida då jag ska beställa lite kort.
ska ta mig en macka och en kopp te för sen får jag inte äta förns en kl 10.30 imorgon då jag ska göra en ny belastning imorgon .. hoppas att allt går bra och att bebis i magen mår bra <3
Satt nyss och läste lite i min bok Att vänta och föda barn och nu vill jag bara ha det där lilla knutet hos mig liggandes på mitt bröst så jag kan känna lukta och se på det oooh så efterlängtad och älskad du redan är <3
William ser fram imot bebisen med säger han men vi får se hur hans reaktion blir när den kommer ..
Han kommer iaf få vara hemma minst en vecka från dagis när den kommer så han ite känner sig bortstött eller nått och så vi hittar en vardag i så som det kommer vara :)

Jag är lycklig med mina 2 prinsar jag har nu och våran sessa? som kommer

onödigt ..

Nu har bloom stolen åkt ut på bloket eftersom vi just nu har ett barn och 3 matstolar :O
En tripp trapp, bloom och ikea ;D  Tyvärr är ju bloom stolen ganska stor och klumpig till våran lilla kök så¨behöver en mindre stol som e smidig så lillen som kommer i sommar får ta ikea stolen tills den får sig en egen tripp trapp stol då det varit den bästa stol jag haft, toppen verkligen !
Dock är ju den här som sälj nu galet snygg och smart då dom kan ha den som vagga när dom e bebisar och sen upp till 36 kg !







Här hemma har jag farit runt med dammsugaren och moppen hela morgonen så golvena glänser ;D
Ska nu klä på mig lite vettigare kläder för ska snart gå och luncha med Joanna och Malle på T&Ps
sen ska jag hämta pluttis på dagis och så ska vi hitta på nått bus..
På Fredag tänkte jag iaf ta med han till skolan då vi har avslutning bara sen tänkte jag att vi skulle ta tåget in till Gävle och shoppa lite. jag skulle behöva in på Twilfit och köpa 2 nya amningsbhar och sen köpa en tunn lite mössa till bebis och lite annat smått och gott någon mer body och så.

Imorgon ska jag till BM och kolla hur det är med pyret hoppas magen växt på sig lite bättre nu eftersom jag låg lite för mkt under sist :(  Men Wille va jag stor som ett hus nu i denna vecka och sf måttet låg en bit över kurvan men denna gång har jag en "liten" mage och ligger under, tänk så olika det är ..


Skrämmde Andreas lite igår tror jag då jag stod i köket och ropa att han måste komma på en gång ropa flera gånger innan han kom och så säger han ja men va det bara det jag som trodde du skulle föda eller nått ;D Stakaren men vaddå kommer man inte första gången jag ropar då ? :O  <3 Älskar dig iaf

bebis vill ha :)

  

med en pensel i handen ..

Ja det känns som det växt fast i min hand efter denna helg men fint blir det ;D
Grageporten har fått sig en omgång (2) med så nu ska bara den målas en sista gång likså 2 fönster sen är ALLT klart, hur underbart och snyggt är inte det då? :)
Nästa projekt som ska målas då är spjälsängen !
William va ju en liten bäver när han va liten eller ja han fick typ alla tänder på en och samma gång så det kliade väll så det stod härliga till på stakaren så han har dragit tänderna på sidan så den är inte alltför läcler där sängen så nu den bli vit och fin igen till nästa lilla bebis kommer till oss <3


Nu ska jag slänga mig i soffan till BB !!!
Imorgon väntas prov som jag pluggat till lite idag med ..

måla hela världen

Efter att vi kommit hem från svärmor där vi fick grillade hammburgare så la vi William sen hängde jag lite tvätt sen fick jag nå ryck medans Andreas kollade på talang och började måla fönstret utvändigt på huset.  Alla källarfönster är ju målade en sväng plus dom 2 smp och ett stort men nu tog jag ett till stort så hoppas vi på fint väder imorgon så kan jag måla massor :)
Huset ser så mycket frächare och finare ut med vitt istället för rött på fönstrerna fattar inte vad man tänker med när man sätter i nya fönster och målar dom röda :O Halllå !!!!
Nu blir dom iaf vita igen :) Frächt och snyggt !
Säger bara en sak när vi målar, sats på riktig kvalite färg och inte typ "rusta" det ger verkligen bättre resultat och täcker 1000 ggr bättre och den sitter i x antal år längre tror det blir dyrare i längden jag....

design matstol till barn till salu

Har en bloom fresco matstol till salu om någon är intresserad den är vit med svart dyna.
Nypris 3995 nu 2000, ser ut som ny



underbara dag

idag känns allt bra jag mår bra och är lycklig !
Allt slit i skolan ger resultat fick idag slutbetyg i 5 kurser, 4 MVG och 1 VG så jag känner mig nöjd
Solen skiner och vi ska grilla hos svärmor ikväll.
Hon hämtade plutten på Dagis idag så jag ska dammsuga av här hemma och vänta in Andreas sen ska vi över dit, skönt att slippa laga mat själv ;D  Dock skriker dagen efter mellis så ett glas fil eller en frukt lär jag ta då jag inte ätit nått sen 12.00 och då säger bebis ifrån...
Tittat på en söt klänning på barnborden som jag bara va tvungen att köpa idag på vägen hem :)


Söt va ? :)  våran lilla juline? kommer vara sockersöt i denna

Morsdag!

29/5 är det Morsdag och om jag inte skriver nått här så kan jag inte räkna med att någon kommer ihåg det ;D
Elller vad säger du älsk ?
En underbar masage och lite blommer skulle inte sitta fel eller vadför inte nått fint halsband ? :)
Kom nu inte och säg att jag inte givit förslag, hehe.
nej då bara nått sånt som en mysig kväll med god mat skulle sitta bra.


Lillpyret i magen trcker verkligen på ALLT nu jag kan knappt sitta eller ligg utan bara stå annars så trycker det..
Tur att det kommer nått helt underbart av allt som gör att det är värt allt och gör att man skulle kunna göra det flera gånger till ;D <3

Magen


v29 längtar efter att få träffa dig

Jag älskar er


Våran underbara lilla prins och min underbara Farmor <3
jag älskar er nått otroligt ni betyder nått otroligt mycket för mig och vet inte hur jag skulle klara mig utan någon av er, ja Andreas med förståss <3  Ni är verkligen dom som gör livet underbart !

det lutar åt solsken :)

William vaknade 00.00 typ en timme efter jag hade somnar så att börja tjafsa då när han fick för sig att han absolut INTE skulle sova i sin säng utan brevid pappa ja den kampen tog jag inte utan tog med hans kudde och täck till våran säng och bädda ner han i mitten där han snabbt somna om igen..
Min kära har ju inte fattat det där att man går upp när klockan ringer utan när man snoozar i ca 30 min mellan tio i fem och sjugoöver nej då blir jag less efter antal försök att få upp han så vaknar William, suck !
Skönt för a´han att kunna sticka till jobbet då medans en annan har kampen hemma om att få han att somna om för att ens kunna tänka på dagis för annars e han slut när vi ska dit efter en envis son men en ännu mera envis mamma så somna han glatt om och jag fick väcka han kvart över åtta :)
Vi slängde på oss lite kläder och hoppas på cykeln till BVC där allt gick bra, tror jag ?
Dom kunde inte förstå vad det kom ifrån men inget såg skadat ut eller såg ut att vara någon fara så vi avvaktar och ser om det röda lägger sig eller inte annars skulle vi åkerkomma.
Har verkligen en underbar kvinna till William där hon får mig alltid så lugn och man blir nästan alltid erbjuden att komma samma dag som man ringer hon kommer tidigare eller stannar senare jag är verkligen mer än nöjd med henne !


jag tycker det va riktigt skönt ute förutom denna blåst :(
men tror jag ska försöka mig på att plugga lite ute idag iaf mkt skönare så


Min underbara lila skatt vad vore mamma utan dig ? <3

BVC

Imorgon bitti ska jag till BVC med William, va år och dar sen känns det.
Ska dit och kolla på hans öga då han är röd i det ena och det vill inte ge sig !
Varit in till Gävle idag på studiebesök efter Psykologin ett trevligt besök blev det.
Läraren våran är magsjuk så imorgon har vi hemma studier, skönt !
Hoppas på fint väder så man kan sitta ute.
Uppgifterna ska göras och sen ska det pluggas til provet på måndag, det sista.
Underbart !
Väntar även in mitt slutbetyg från omvårdnad och med grudkurs men eftersom Eva är sjuk så får jag nog minst vänta tills Fredag :(

Här hemma är stämningen lite bättre efter jag fått förklara hur jag känner ...
Ibland så blir det bara för mycket och man måste få utlopp för sina känslor !

kanske bjuder på en magbild imorgon  ...
Tiden går så fort nu

MÅSTE

Det måste verkligen bli ändring nu annars går jag in i väggen !!!!!
Allt detta tjat gör mig galen sen att ständigt behöva påminna ska det vara så svårt att minnas och se själv ? :O
nej usch nu e jag less på allt......

MVC

Slår en pling dit nu för att ventelera mig lite och hoppas på att bli klockaren...
Jag känner inte igen mig själv och nej jag mår inte bra !!

:(

mys

Varit på kosläpp idag ja ni vet nä kona får komma ut på bete ;D
Väääldigt uppskattat av den lilla herren även fast det regnade men han fick klappa ankungar, se kycklingar, klappa kor träffa hästa, kaniner och gud vet allt ! Men mest facinerad va han av alla traktorer som va där, go plutten <3
Blev bjudna på mat hos svärmor och sen har va satt upp lite nya hyllor på Williams rum och nu snart ska vi bänka oss i soffan och invänta Matchstart !!!

Tippen

igår så när William hade somnat så lassade vi andreas firmabil (Buss) med massa skräp skit mm. Typ vår gammla ytterdörr nå mattor och gud vet allt roligt som vi hittade som inte hör hemma här ..  Sopsäckarna är nu borta från gården så det börjar bli riktigt rent och fint :)   Vi flyttade även över Williams bilstol till firmabilen så lilleman kan åka med idag med och ja så klart då vi efter att slängt massa skit ska in till Gävle till min pappa för att hämta 1 kanske 2 garderober för att ha i källaren.

Igår kom även smärmor med familj över på blåbärspaj och vaniljsås då mästerkocken varit på bakhumör ja jag själv förståss ;D gött va det kan jag säga iaf !

nätet runt

Nu hittat den rätta babysittern till bebis i magen :) Ett stort plus är att det är en gunga med !
Spelar musik och har vibrator, ett av mina krav.
1299 kr på jollyroom !


full fart igen

Skolan är i full gång och dagen och gårdagen spenderades med skolboken varje sek William roade sig själv !
Fått mkt gjort som tur är för snart ska betygen sättas :)

William sover bra om nätterna tackvare Tavegyl som dom skrev ut åt han på akuten.
Ser dock hemskt ut på kopporna nu på ryggen då dom börjar torka lite så är jätte röda :(
Förhoppningsvis kom dom sista kopporna upp idag tycker inte det kan utvecklas så mkt mera nu.
Feber har han med nu 39.3 i natt men den har visar från feberfri till 38 idag på dagen.
har ju haft hemma studier idag så då har jag kunnat varit hemma med William, Andreas va hemma i måndags och imorgon ska han va någon timme med sin Farmor så jag hinner gå lite i skolan sen ska hon jobba och jag blir hemma men torsdag är Andreas hemma och jag fredag allt går men det krävs lite pussel ;D  Jag behöver ju tiden i skolan nu på slutet och Andreas behöver ju jobba det e verkligen kasst att man inte kan vabba när man är egen :( men vi får det att funka på ett eller annat sätt sen hoppas jag verkligen att dom alla torkat till måndag så pluttis kan vara tillbacka på dagis då men det visar ju sig annars får vi pussla lite till ...

Tvättstugan kallar !!

Akuten

William har verkligen åkt på en riktig sväng med vattkopper nu och efter att prata med 1177 och fått tid på akuten så har han nu fått tavegyl mot klådan. Stackaren har typ i ögonen och i munnen :( Sen plåster på såren kommer det yttligare 2 tänder med men inte gnäller han eller min lilla gofis <3 Tar till och med medicinen själv sprutar in i munnen och sväljer, kan man bli annat än stolt ? :O

v28

vart tar alla veckor vägen ? :)
om inte alltför långt tid är du här hos oss i våran famn <3
Din storebror ser fram imot att få träffa dig och pratar ofta med dig i magen. 

Din bebis fortsätter att vända sig ända fram tills några veckor innan förlossningen! Om bebisen skulle födas för tidigt i vecka 28 finns det goda chanser att bebisen skulle klara sig

Bebis

Bebisen väger omkring 1,1 kg och är 35 cm lång. Hjärnans ytskikt börjar forma sin rätta form. Ögonbryn och ögonfransar har vanligtvis vuxit fram nu. Tunt och fjunigt hår täcker bebisens kropp. Bebisen fortsätter att vända på sig ända fram till några veckor innan förlossningen.

Du

Livmoderns mått är mellan 26 och 29 cm. Din viktökning kan vara mellan 7 och 11 kg eller mer. Om din lilla bebis skulle födas nu finns det stora chanser att den skulle klara sig. Bara moderkakan väger 400 g, nästan ett halvt kilo


Info från minbebis.com


vattkopper IGEN ?

Detta är inte sant min lilla prins har börjat få vätskefylda blåser på kroppen IGEN och det kommer bara fler och fler.
Stackars min lilla plutt <3
Pratat med rådgivningen som skulle kolla om det kunde vara nått annat sen skulle hon återkomma för dom vill ju inte ha oss till vårdcentralen isåfall det är vattkopper men ja vi får se huvudsaken att han mår bra.
Lite lite feber har han dock med nu ...
mammas lilla gofis

ryck upp er !!!

Att sitta hemma och tycka synd om sig själv hjälper inte någon det minsta ta tag i livet istället och gör nått av det !!!!

<3

Williams syskon <3
Uatn att veta vem du är där inne så älskar vi dig endå så otroligt mycket !




inte dåligt !

Som 21 åring kommer jag vara 2 barnsmor, fästmö fru? ;) husägare, snart färdigutbildad och jävligt lycklig <3
Tänk så livet vänt om på några år bara dom sista 5 åren har gjort mig till en otroligt stark människa och idag är jag stolt över mig själv plus att jag är en jäkel på att vara morsa ;D

Joline ? ja kanska att bebis kan hete så vad tycker ni ?
Jag gillar verkligen Filippa med men det är en ensam om ...
Kom gärna med namn förslag !

Skämms Nathalie!!!

Jag måste be min underbara Anderas om ursäkt då jag stenhårt trodde att den 7:e va på Fredag vilket då skulle betyda att han fyllde år då men sen visade det sig att det va på Lördag ja hur förvirrad är man inte men jag skyller på mina hormoner så kanske han förlåter mig ;D     



Mina underbara  <3

om jag bara visste

om jag va säker på att det va en liten tös i min mage så hade min plånbok blivit betydligt lättare då jag hittat galet söta kläder :)


          

inget stoppar oss nu

jag är galet sugen på grillat och inte ska denna blåst/ stom med kalla vindar få stoppa oss utan nu kör vi, grillen är redan tänd och svärmor, Andreas och Anders är på affären och inhandlar nått att lägga på. William leker med farbror Elias på sitt rum med stängd dörr då mamma inte får vara med han han gjort klart ;D Sötnöt <3

Passade på att lägga mig en stund medans William sov middag och så underbart det va måste blir bättre på det där ;D
Nu väntas en vecka fyll med jobb (APU) och på Fredag fyller även min älskade Andreas 25år :)

RSS 2.0