Innerboende hos Andreas farmor !! Lägenheten såld :) livet är underbart nu hoppas vi bara att huset blir klart snart


Äntligen är den här :)

Som vi har längtat och nu har vi laddat upp införkvällen och morgondagen med några flaskor :D

   

Inatt blir den sista natten förr oss i den lägenhet..
Allt smått är packat och kört till huset det va bara lite saker kvar som vi behövde i går och idag som ej va körda så dom ligger packade i kartonger nu och grejjorna som ska med till Ann-marie där vi ska bo till huset e klart står packade i v-rummet så det känns toppen bra !
Imorgon så kör dom alla stora möbler som soffa, säng och allt sånt, fy fan vad skönt allt känns nu ..
vill bara ja huset klart nu fast vet ju att det tar ca 1 månad till så vi får bo hos Andreas farmor så länge. Tur att hon har det stort så vi får eget rum ;D

Nu ska vi kolla på den sista Johan falk och sen bara sova..

Imorgon ska vi grejja i huset och så sen skriva papper på lägenheten och sen ska Andreas ha match och jag vet ej om jag går och kollar måste nog packa upp alla kläder och saker hos Ann-marie.
Känns lite tråkigt att inte flytta direkt till huset men det blir bäst för William då allt ej e klart och vi vill ej att han ska bo i en byggröra :)

Jag är lycklig <3

Flyttning på G :)

Packade ju massor i går och så sen vart det mera idag och i förmiddags så körde svärmor sakerna till huset och så kommer hon i kväll igen och kör mera. Jag har börjat packar i från källaren med skulle va skönt att få dom 2 fråden tomma men måste bara säga att fy vad jag hatar att flytta är pest och pina att bo i en enda röra .. jag blir så stressad när det är stökigt runt om mig.. Troligen nästa vecka flyttar vi hem till Andreas farmor och bor där tills huset i klart och vi e ju på god väg med huset nu så det känns bra.

Idag blir den enkel mat då jag packat ner alla torr varor typ så det blir potais, köttbullar och gräddsås :)
Får se om William gillar köttbullar då ;D

Skriver kanske et inlägg i kväll

Lördag morgon

William och Andreas har varit vakna sen kvart i sju medans jag sov till halv åtta :)
Sen när jag gick upp så provade William sin nya gåvagn och det gick jätte bra för han, dutiga killen !
Dock ser det lite roligt ut ibland för bena kommer lite långt bak ibland när han går men han är ju bara för söt.
Nu har William och Andreas sagt sig igen och sen när William vaknar så ska ´vi till huset..
sen vid 4 har Andreas innebandy match som vi ska kolla på !

Igår åkte vi in till stan, jag Willie, Malle och Carina vi mötte upp Camilla vid barnenshus och hämta ut vagnen till Malle och köpte gåvagn till William. Sen va vi in till Babyland och kolla lite och där nör vi kom ut så fick William en spelade mobiltelefon med en mjukgubbe på av Carina :) Tackar ! Den gillade han vill jag lova.
Sen åkte vi vidare till Gränby och gick runt där och kolla lite och så kom Ida :)
Alla shoppa lite iaf William fick 2 Fleccjackor av mig och en tigertröja av Malle, snäll sådär hon mot lill prinsen <3   När vi kom hem så åkte och, Malle och Ida hem till Maritas mamma där hon och Malle messat underdagen och hon berätta att hon va i Tierp med lille Lovisa.     Och tror ni hon va dåligt liten och söt ? Jag ville bara ta med henne hem, haha ! Så otroligt fin va hon och man fick ju skapligt mycket minnen från när William va så liten när man höll i henne, 2 veckor e hon bara :)
Nu vill jag bara ännu mera att Malles och Frddes bebis ska komma så man kan får gosa med den och lukta på den dom luktar ju verkligen bäbis !

Nu ska jag nog passa på att vila lite blev ganska sent i huset för mig och Andreas i går..
William va hos sin Farmor så vi hämta han i pissvädret när vi va klar och så knata vi hem.

Jag älskar mina pojkar mest av allt på denna jord, ni är bara för underbara

      

Fredag här igen..

veckorna går så otroligt fort dom bara springer förbi känns det som.
Fredagar gillar vi för det innebär att Andreas är hemma i 2 dagar.
Idag ska vi nog in till Uppsala om vädret ej ställer till det för oss sen så ska William hem till sin Farmor vid 5 och då skla jag och Andreas köra på i huset. Ska måla det sista i hallen och Andreas taken.
Jag vill att allt ska bli klart men det kommer ju ta ett tag till ..
O)m det blir så att det blir någon affär med lägenheten vilket jag verkligen hoppas så kommer vi troligen få flytta sakerna till huset och bo hos Andreas farmor undertiden det blir klart.
igentligen så skulle man ju kunna bo där när köket e satt man jag vill gärna att det ska vara klart innan jag tar in William där. men det visar ju isg hur det blir.

Nog om allt med lägenhet och hus i går så¨åt William samma mat som oss, Röd Qinoa, lax oxh kokta grönsaker gissa om amn tyckte om det ? Jag tyckte jag hade på väldigt mycket mat men tänkte att han säger ju till när han ej vill ha mer men tror ni inte han åt allt han rensa hela tallriken :) så roligt att se han gilla det så mycket och laxen hade han nog kunnat äta hur mycket som hällst av för den va en riktig favvorit !
Andreas åkte sen och spela innebandy och jag och William va och handla och sen tog vi en mys duch och han hade så roligt min lilla prins hellst skulle han hålla i duch slangen och spruta vatten överallt då va det som roligast :)  Gobiten min !
Sen blev det lite mys och torkning och sen så la jag lilleman med lite välling och han somna direkt. Själv så mös jag ner mig i soffan fram för singing bee med en kopp varm choklad :)  
Sen vart det tidig kväller för mig och Andreas när han kom hem ..

Nu ska jag diska lite innan jag hänger en maskin tvätt.



¨Busungen våran



Har ställt sig upp i sängen efter att ha vaknar efter en Power napp :)



Trött efter massa bus med barnen på föräldrargruppen


Allt detta åt William upp :) Duktiga killen våran och han verkar gilla mammas mat med !

Hemma

Nu är vi hemma från Föräldrargruppen och det va väldigt intressant i dag.
Självklart så blev det en del prat om vaccinet oxså men jag tror jag bestämmt mig nu iaf. Våran BVC tant berättade hur de kommer gå till om man vill ta det´och så. Hon själv hade tagit det i dag :P

Vi gick ner till Malle efter att William vaknade till vid tio.
Vi åt lite frukost med henne och hade det trevligt sen blev de en promenad sen efter ett tag gi´ck jag och William hem så han fick lite mat innan vi gick.
Nu sover han för han va så slut efter allt bus och lek <3

Vi bestämmde iaf att vi åker till Uppsala imorgon eftersom att Malles mamma gärna ville med och ej kunde idag. Har iaf kollat och gemfört Mickis och Brios gåvagnar nu och bestämmt mig för micki.
Sen i julklapp skulle hans Farmor köpa spisen till´så ska han gudfar få lära han att laga mat så han blir kock likså han ;D eller vad säger du Fredde ?  
Nu ska jag plocka fram nått ur frysen så vi har nått att äta och William ska få äta lika mat som oss idag har jag bestämmt sen får vi se om han gillar det eller ej :P

   

allt går framåt

äntligen känns det som att man kan börja slappnad av och se framåt. Så skönt att det händer lite nu och att man förhoppningsvis kan slippa oron över allt. jag vart så otroligt glad i går så ni kan ej förstå ! Allt känns så otroligt bra nu ...

Igår när vi skulle ha visning så gick jag med William till Andreas Farmor och drack lite kaffe och åt bullar :) Andreas kom sent hem från jobbet så han kom dit vid halv 7 .. Efter att han fått i sin lite kaffe så gick vi ner till Mamma hans och drack mera kaffe och prata massa ! William röjde runt på golvet med ungarna och lekte med lego. Sen rätt som det va så börja han krypa runt tror ni att vi blev något chockade ! På dagen hemma så kröp han nästan bara han gick med händerna men bara drog med benaa golvet e ju så halt här så det e lite svärt för han att få upp dom riktigt men där hemma lkyckades han riktigt bra. Han börjar bli så stor nu våra kille. Han har ju lärt sig att vinka nu oxså han ser så söt ut ! Igår va han jätte glad hela dagen han spelade på sin läpp från morgon till kväll och så han skrattar. Allt går så fort nu han lär sig nya saker helatiden. Dock tycker jag att det ser lite farligt ut när han ska resa sig mot allt men det är väll bara till att vänja sig man vill ju skydda dom från allt men han måste ju få utforska lite själv med fast det är svårt att inte vara med helatiuden för att se till att han ej slår sig.
Han älskar katten som Andreas mamma har han blir helt vild när han ser den och ska efter och Nemo är ju så snäll han bara ligger där när William sliter han i pälsen och grejjar med han.

Idag har vi varit upp sen klockan 7. Jag tog över William till våran säng och mös lite med han och sen ville ha upp och busa så då va det bara klä på sig och kliva upp..
Vi busa och hade oss på golvet så han blev helt slut så han fick lite gröt och sen la jag han och han somna på en gång :P Nu sover han så sött.

Idag vid 2 ska vi till Bjkörkgården och träffa alla Mammor och barn i våran föräldrar grupp..
Skulle även vara en Dietist med så det ska bli intressant.
Sen efter det så får vi se om Malle vill åka till stan eller ej men det visar sig men om vi åker så ska jag köpa en gåvagn till William så han har nått att hålla sig i nu när han bara vill resa sig upp och gå.

Skulle behöva ta tag i det här med att börja packa lite oxså iaf så skulle vi kunna köra över all skit vi har i källaren till huset.
Mackan skulle behöva hämta soffan som står där nere med som han ville ha så vi blir av med den men får ringa och prata med han..

Ihelgen hoppas Andreas att han kommit så långt i huset så vi kan lägga golvet i hallen och köket så att vi nästa helg kan sätta upp köket :)  Det känns iaf toppen bra att vi rusar upp huset och fixar det så som vi vill ha det eftersom att vi nu bor i en rustad lägenhet så man är ju van att ha det fint runt omkring sig skulle ju kännas surt att flytta till nått sämre eller hur man ska förklara :p
Hoppas nu att wickmans ringer och säger att Williams Fondtapet har kommit så vi kan sätta den för då är både hans och vårat sovrum klara..

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost för snart så vaknar nog min lilla prins och vill komma upp och busa med sin mamma <3






SNÖ

Gissa om jag blev chockad när jag gick upp på toa vid tre tiden i natt och det va helt vitt utanför, så mysigt !
väckte Andreas och berätta som inte va lika facinerad av snön som jag, haha !

Jag och William har varit med Emelie och Ebba idag sen när vi kom hem så busa vi och sen ringde mäklaren ióch sa att de va någon som ville kola på lägenheten i morgon .. Lite panik då jag ej städat kök/badrum så fixa Barnvakt då Andreas skulle grejja i huset, tack Carina <3   Mina grannar måste trott det va nått fel på mig som putsade mina fönster i dag men ní skulle sett dom hur dom såg ut det va de första jag gjorde när Wille åkt sen damma jag av listerna vilket jag ej gjorde i går och städa hela sovrummet och damma där vilken jag sket i igår :P  Sen städa jag kök/badrum, pust ! Jag hatar det !!!!
Sen vart de till att dammsuga och moppa golv och sen laga mat och lägga William när han kom hem och sen mys i soffan med älsk när han kom och en massa Té.

Nu sover Älsk och jag ska göra han sällskap !
Imorgon vet jag ej vad som händer på dagen, det visar sig ..
Håller nu iaf alla tummar jag har för att den blir såld nu någon gång våran lägenhet är bra less på alla visningar nu .. hoppas hoppas hoppas

jag tror jag blir tokig !

Nu har jag hostat och haft halsont i över en vecka.. blir bra på dagen men sen mot kväll blir jag dålig igen och när jag vaknar ska vi ej prata om hur jag låter och mår.
Idag så lessna jag och ringt husläkaren men tror ni jag får komma dit ? NEJ !
Hon säger att jag ska ner till Joren kl 5 så dom kan kolla påmig där eftersom att dom ej får ta in folk med halsont och hos´ta till husläkaren på grund av risk för svininflensa ? Ohh okej tänker jag nu lossas vi som att jag har det och får sitta och vänta i 4 timmar där nere som man alltisd får, undra hur många jag smittat under den tiden ? Jag det e bra sjukt detta system...  Inte fan an man ju boka tid på joren häller det är bara att sitta och vänra, jag hatar det !!   Men tänkte skita i att gå först för jag orkar ej sitta där och mögla men Andreas mamma övertala mig om att gå ner så när Andreas kommer hem så tar han William så går jag ner och väntar, suck !

På förmiddagen så gick jag och William påp en promenad och vi hamna hos hans Farmor till slut där det pratades massor dracks kaffe och åt lunch i hop och sen mera kaffe :) Riktigt trevligt va det iaf.
Hon tok gosa med sin lilla solstråle som vanligt <3 Jag har en sån bra svärmor !
Vi har det så trevligt i hop och det är ju roligt att vi kan göra saker utan Andreas och så bara hon och jag med, sån är viktigt tycker jag att man kommer bra överäns med varrandras föräldrar.

Nu sover lilleman och jag ska vila och sen ut för att träffa Emelie :)

Måste berätta lite kort bara att jag och Andreas hade barnvakt i går och vi fick riktigt mycket gjort i huset :)
Sen ficka älsk på ostronet med och sen bjöds det på god mat där, tack ingis !
Nog om allt !

Sport kväll

kl 16.00 har Andreas sin Innebandymatch som jag Wille, Felicia, Fredde och Malle ska kolla på :)
Efter den tar vi alla med oss Pizza hem till Freddan och Malle och käkar. Sara och keso skulle med komma då :)
Sen blir det Hocky, Brynäs - Luleå HEJJA BRYNÄS !  eller vad säger du Malle ? Haha !
Sen efter den match så ska vi givetvis kolla på Svergie- Danmark !!! Och nu jävlar ska vi ta dom vill jag lova ..
William ska självklart sitta och hejja på i sin Svergie dräkt !
Det bli massa gött och öl för killarna.
Kommer bli en toppen kväll.

Idag har vi varit i Huset och grejja sen så hjälpte vi Andreas pappa att lägga ut sin MC på blocket eftersom han ska sälja den ! Sen köpte han tårta hit och vi fika :)

Nu ska jag packa till Wille för kvällen !! <3

Fredag :)

Äntligen Fredag vilken betyder att älsk blir hemma i 2 dagar..
Nu måste vi verkligen köra på i huset så det händer lite vi har ju inte varit där på hela veckan typ.
men på Lördag ska vi kolla på Andreas Innebandy match sen ner till Malle och Fredde och kollar hocky och sen fotboll.  På Söndag jobbar jag till ett och sen ska jag köra järnet i huset !

Hade en toppen mysig dag i går med syster :) Älskar dig !
va på marknde med Emelie och hennes Mamma en sväng innan syster kom sen åt jag och Emelie lunch och så sen hämta hon Bebban på dagis och Syster kom till mig..
Sen kom Malle och hennes mamma med och så gick vi till marknaden..
Det är ju lika samma varje år tycker jag men jag saknade en zlatan tröja till Wille det hade dom ej :(
Hoppas de finns på nästa marknad !
William fick iaf Nalle puh stickers som jag och syster pyntat sängen med och sen fårskinnstofflor så han blir varm om fötterna sen köpte jag mig en klocka och sen handla v bara remmar och renkorv :)

Idag ska Felicia och hennes mamma Helena komma och titta på huset :)
men innan ska jag nog ner till Emelie och bebban (Ebba)

Nu ska jag ge lillman lite gröt och sen på med lite kläder

Kollar på

Risk förlossningar på tv4 fakt och gråter en skvätt och har gåshud !
jag blir så rörd !
Minns det som i går då William kom till oss.
Från den första värken kl 4 på natten och när vattnet gick vid 7 och allt är då klart och sen rätt som det va så va han hos oss vårat barn våran underbara lilla son låg i min famn, fan vad jag älskar han <3
han är det bästa som hänt mig/oss..
Våran underbara, prefecta son !
Kärleken till han går ej att beskriv man kan inte ens fatta hur man känner för sitt barn och vad riktig kärlek är innan man har barn..

   

Lilla prinsen sover så sött i sin säng han somna i vagnen efter en flaska välling på väg hem från Malle och Fredde.
Andreas ligger brevid mig och sover..
Stackaren hade över 38 i feber :( Jag ville att han skulle vara hemma i morgon men ej han men vi får se hur han gör jag hoppas ej han åker och jobbar om han ligger på 38 i morgon bitti. Det e ju rätt mycket för att vara på morgonen då.. Han brukar aldrig vara sjuk men när han väl blir det brukar han bli det rätt ordentligt..

Imorgon e det marknad här i Tierp och då kommer min syster till oss -3 Myspys !
Sen ska vi och malle gå ner och kolla om vi hittar nått roligt och bara mysa ..

Haft en toppen mysig dag idag med Emelie och Ebba och sen fika och firande av Malle mot kvällen. Riktigt mysigt <3 Grattis igen gumman !!

Nu ska jag kolla klart på programmet och försöka sova sen.
God natt

Tappat sugen

på att blogg nu .. Tiden och prken finns inte händer så mycket annat nu.
men det kommer välltillbacka vilken dag som hällst skulle jag tro.
Hade det toppen i Lördags iaf på kalaset :)
Sen i går så va vi till sthlm med Svärmor, jag och Williams.
Riktgit mys va det <3

Idag fyller min älskade vän Malle år :)
Grattis stumpan på din 25 års dag !
Vi firade ju henne i lördags men jag och Wille ska ner idag igen om gratta henne..

Emelie slutan skolan halv 12 och då ska vi ner till melins och kolla lite.
Såg ju ett skit snyggt fleccställ till William där men det fanns ej i hans storlek :(

Imorgon är det Torsdag och då är det marknad här i tierp och då kommer min syster och tar en mys dag med oss. lägger kanske ut lite bilder i kväll har ju fått min vita iphone :)

Fredag !

ja nu är det äntligen Fredag och det innebär att i morgon är äls ledig :) Ohh så mys !
Eller ja vi kommer väll mest vara i huset och grejja men iaf :)
Ikväll har Andreas innebandy match som han ville att jag och WIlliam skulle med och kolla på men vi får se hur det blir :P Men det skulle vara trevligt.
Imorgon ska vi grejja i huset och sen ska vi på Kalas för Malle och Carina fyller år :)
Kommer bli jätte trevligt !

Nu sover William och jag väntar på att rörmokaren ska ringa och säga att han ska komma..
Sen ska vi nog gå till en lekpark med Emelie och Ebba och bara mysa.

Igår gick vi till huset så kom Emelie dit med och sen gick vi till Ica och hämta ut Williams sleepover, skor och en varsin polotröja till mic och Emelie. Kan kommer bli så galet snygg min lila prins !
Eller ja det e han ju redan med ännu mera ;D

William hade även sin nya höst mössa på sig och vind stoppern vi köpte i går och gissa om han va sör eller ? ^Andreas va nöjd med mina köp med och tyckte att allt va jätte fint så det va roligt.
Hittade även en jacka som han ska få efter vintern som vårjacka inte kanske just den för den finns ju kanske inte då men en liknande. Stadium is the shit ! <3

Shoppat loss

jag och William gick till barnboden och kollade efter den Helly hansen overallen jag vill ha men självklart va den slut ! :( Jag blev så besviken men fick skylla mig själv att jag inte köpte den sist..

Åkte iaf in till Gävle med Emelie, ebba, Elina och Malin :)
Vi ät och gick och kollade och shoppade loss alla 3 :)
Som vanligt bara till barnen.
William fick iaf en  grön Everest overall som va skit snygg !
Sen en everest fuskpolo. mössa och en vind stopper flecjacka, skit snygg.
Köpte den svarta med limegröna detaljer. Valde mellan den och den blå men fasnade så för den svarta.
han kommer bli så fin och varm min lilla prins.

Kollade på mössorna på polarna och pyret men blev lite besviken den satt ej som jag vill så jag köpte den på stadium i stället.  men får se närmare vinter om hans huvud växt lite så kanske jag får åka in och prova igen..
Jag är iaf riktigt nöjd med dagen och nu gör det inget att overallen på barnboden va slut för jag är galet nöjd med denna..

William sover som en stock i sin vagnen nu och alla 3 barnen har skött sig bra :)
Nu ska jag dammsuga lite innan jag lägger mig på soffan och glor en 30 min på tv innan Andreas kommer hem.

Imorgon kommer rörmokaren igen och grejjar i huset.
men ej lika tidigt som sist som tur e ;D haha !


Höst

Höst mössa och vantar från Polarn och Pyret..


är inte bollen på mössan bara för söt ?                Älskar färgen på dessa vantar det är ett måste !!


jag vill sova !

Jag är helt färdig som människa jag behöver några timmars till sömn men det gör ju inte William iaf han är det full fart på, mamma lilla gull groda !
06.07 vakna han första gången och jag kännde mig färdig som människa men hoppat av att han skulle somna om fanns men sen gav jag upp !
men han blir väll trött om en 40 min eller nått :P

Fy tusan så kallt det är ute gräsmattan är helt vit av frost !
Kollade på termometen nyss och gissa vad det visade ?
JO -2 !!!!
Inte undra på att det ser svinkallt ut ..
Hemma är det varmt och gött förutom golven känns lite kalla men så är det ju gämt om man inte har golvvärme.
Badrummet har vi det i och gissa om det är skönt att stå där när man e nyvaken, trött och sliten ? Underbart !

Knäppte ett kort på min lilla groda här på morgonkvisten..
han e ju bara för go han <3





RSS 2.0