evig väntan ...

Bilbingon igår gav oss 0kr men trevligt hade vi iaf ;D ett nr som jag satt ifrån 100.000 flera drag men det va helt enkelt inte meningen ;D  Efter drog vi en promenad med Emelie och Simon sen en film sen sov jag och Andreas gott tills imorrse runt tio då vi vakna och åkte och hämta lilleman som sovit hos sin farmor. Vi packa in oss i bilen upp till arenan så Wille fick kolla på lite bilar, uppskattat !
Efter några timmar där och hem och vila så åkte vi till Malle och Fredde på mat :)
Barnen busa och vi prata och hade trevligt, görs för sällan nu .. :(
Men imorgon ses vi nog igen på en promenad till Wille och Mios gammel mormor.

Andreas börjar ju jobba imorgon vilket typ känns sådär ;S
Wille är jätte ledsen över att inte ha pappa hemma längre men snart bli han hemma igen eller ja när bebis kommer.  Jag väntar otåligt in dom smärtsamma värkarna som gör att bebis tänker komma och bosätta sig utan för magen ! Tänk så man kan längta efter denna smärta men ack så värt det de e :) <3



Graviditetsvecka 39+0

Ja idag är vi där, dagen Wille föddes i 39+0 så så här länge har jag aldrig varit gravid, haha !
trodde verkligen att bebis skulle vara här nu men nej den kommer väll typ i v42 eller nått :O
Den verkar trivas som fisken i vattnet där inne men den visar verkligen att den finns där och inte bara med rörelser utan på kvällarna drar förverkar igång och jag funderar allvarligt ikväll på att typ ta en springtur och se om det håller i sig ? ;D Annars dör det bara it när jag lägger mig..
Men bebis kommer väll när den är redo.

Planerar att åka upp på bilbingo med Andreas imorgon om den lilla är kvar i magen
William ska vara hos sin farmor då vi åker upp det är redan planerat lite panik bara om värkarna skulle börja när vi sitter där mitt i spelet på en full satt bilbinga uppe på arenan, skulle inte förvåna mig om det skulle bli så haha :)  

Andreas börjar jobba på Måndag :(   
bebis kom ut nu så vi får ro om pappa sin 2 veckor till och lukta och mysa med dig.
Din storebror ser verkligen framimot att få träffa dig han klappar och myser med magen och pratar om dig <3



En nyfödd liten prins bild 1 är han nog bara 2 timmar på och det sista va han 10 timmar på, då vi åkte hem :)
LYCKA






Super nöjd :)

Beställde en hemma sydd one piece till Wille med hans namn på och ett W på bröstet, kan lova att jag blev nöjd med den :)  Wille är tokig i den han älskar den verkligen. den är dock lite stor men det gjorde vi medvetet då han ska kunna ha den ett tag och den är ju mudd ner till och i ärmen så det gör inget. Nej det bästa köpet till han på länge !




ingen bebis ..

nej det händer inte så mkt här ..
Vi myser och busa oss genom dagarna så gott jag orkar, är nu slut och less !
det värker och jag har ont men snart är väntan över även smärtan efter att den nått som topp och bebis gjort entre ;D    

Har någon berättat hur lätt irriterad men är som höggravid?
Det krävs inte mkt för att hela min dag ska vara förstörd ...



Syster är iaf på besök och vi körde ett bullbak igår kväll sen drog vi igenom en film med Andreas och Simon.

dagarna går ..

fullt upp känns det som ibland idag har det inte varit en lugn stund förutom när Wille sov middag och vi med :)
Efter va det bus sen förbi Malle och hämta hem bärselen så lekte barnen lite sen hem till svärmor på grillat, mums ! Barna plus Andreas röjjde järnet sen affären och handla morötter, gurka, paprika och dipp sen läggning av W sen mys i soffan med götta med Andreas och Simon till en helt okej film ! Nu kallar sängen för imorgon efter frukost och städning av kyl ska det storhandlas och en tripp till barnenshus ska vi med sen får vi se vad dagen bjuder på.  Om det är dåligt väder i veckan någon dag ska vi iaf prova badhuset dom nu öppnat här i Tierp sen kommer syster ut på Onsdag eller Torsdag så ja fullt upp har vi iaf ;D Tur det för annars skulle jag väll inte tänka på annat än vad jag vill ha ut bebis eller de det hinns ju täönkas x antal ggr om dagen endå.. 

Wille är så nyfiken och förväntansfull på den lilla som bor i magen <3

Välkommen tillbaka, eller inte !

Hej illamående !!!!!!!!!!!!!!!! Blääää.
Depp, kvällarna är hemska tillbringas med toastolen.
Välkommen ut nu bebis så jag får må bra igen just nu är det bara depp depp och jag kämpar med att ha lite tålamod och lite gott humör men det är svårt när man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna till en annan värd.

bebis stannar säker över tiden denna gången med ...
38+2 nu !

..

Till dig som fråga om stolen, den är tyvärr såld !



Ikväll blir det sogghäng med min bästa A <3
myspys

Vilken underbar dag

Solen skiner och vädret är toppen, underbart !
har gjort iordning frukost som vi åt ihop sen dammsugit och paclat ihop saker till oss alla så vi kan åka och bada :)
Innan ska vi bara hämta upp en beställning på klänning jag gjort av en kompis tjejs mamma till Andreas som syr, riktigt söt är den :) Sen ska jag beställa ett plagg till William med så han ska med så han kan mätas.
Efter allt detta så drar vi oss till svalkande vatten, behövligt då jag tok svettas äckligt
Nej så farligt är det inte men för en som inte gillar svett känns det hemskt...

Tapetseringen av V-rummet är nu klart så nu ska det bara moppas av golv och damtorkas och kasta upp lite nya gardiner sen är det klart eller ja listerna då men var sak tar sin tid ;)

Underbar & Älskad


du är allt för oss, underbara barn <3
Snart bli liten stor då mini kommer, tänk att du ska bli storebror snart !
Mamma och Pappa älskar dig nått otroligt

Ett slag på käften !

Ja ibland så känns det så...
nej usch inge bra alls.
Ladda upp och börja om nu tar vi nya tag, man kan inte alltid vara på topp !

Tänk om folk bara kunde förstå och känna det en annan känner, så mkt lättare allt skulle vara


Det här med barnvakt ..

Wille sov i natt hos sin Farmor vilket betyder att huset nu är på tok för tomt och tyst ;(
Vi är ju inte så duktiga sådär med att ta hjälp eller vad man säger vi lämnar gärna inte han över natten men igår ville han så gärna sova hos Farmor så då fick han det! Vi åkte dit vid fem och va kvar till sju typ då sa vi hejdå och sen blev det till att möta upp några kompisar till Andreas på Ica för att handla till en grillkväll. God mat och trevligt sällskap som avslutades i soffan med en film men glass, colasås och maränger ! Alla va vi nog lika trötta haha men bra va filmen iaf.  Jag och Andreas skuttade i sänge efter filmen va klar och alla åkt hem.
Han mötte upp grabbarna igen imorrse vid typ åtta för att ta en dagstur över till ekerö.
Jag sov til 10.41, minns inte när det hände senast men skönt va det iaf !

Nu har jag nyss slängt i min lite frukost eler vad man ska kalla det iform av rester från igår..
Ska klä mig och gå och hämta hem min skrutt som jag saknar sååå mkt.
Helt galet hur man kan sakna någon så efter bara några timmar men jag bli ju en bättre och gladare mamma av att vara utvilad med och speciellt nu när jag går runt höggravid med och kräver en del sömn för att ha ork till dagen.

Wille och jag ska pussas men mysa tills pappan i huset kommer hem med en gäng killar som ska glo på fotboll och dricka lite öl :)  Wille älskar ju verkligen fotboll så hoppas han vill gosa med mig genom hela matchen i soffan med en skål poppcorn för ja det är ju faktiskt lördag !


Bena högt och i med korken för idag har vi inte tid att föda några barn ...

Innan tio

Wille sov till 08.20, lyx !
Min önskan blev sann så nu är jag en pigg och glad mamma.
Efter morgonmys i sängen och massor av pussar så gick vi upp och gjorde frukost i form av nygräddade baugetter med ost och skinka i ugnen och en kopp te till det, mums! Så mysigt nu nät vi alla är hemma <3

Jag gjorde aldrig någon hallonpaj igår av hallonen jag och Wille plockade av så nu står den i ugnen och svärmor med barn kommer över om ca 1 timme på fika :) Wille saknar ju farmor, faster och farbror klarar sig liksom inte utan dom ;D <3

Nu ska jag ta och hoppa i lite kläder

kvälls bad

strax efter tre så drog vi iväg och badade med svärmor med familj plus adde och ja min Andreas såklart ;D
William va som en säl som vanligt medans en annan kämpade sig i en snabbis.. Alla barn och dom stora barnen ( adde och adde ) sen Anders ja dom levde rövare i vattnet dom ! 
Killarna är nu och hämtar lite mat i form med kycklingsallad med fetaost :)  Jag har nyss lagt William som nu sover som en stock... Efter middagen på altanen så drar vi nog igenom en film.
Hoppas Wille sover längre än till 06.20 som han nu vaknat i 2 dagar ... hua !
Snart kommer det bli vakna nätter och tidigar mornar så hoppas han passar på att sova lite nu ;D
Mitt lilla troll <3


Semester :)

Allt känns verkligen underbart nu, Andreas gick på semestern redan igår och blir nu hemma med oss till v31 sen får vi se om han hinner börja jobba eller om bebis vill komma innan, hoppas :)       Toooklängtar verkligen efter pyret i magen nu <3     Vi ska passa på och njuta och hitta på massa skojj med WIlliam nu innan bebis kommer. Hoppas på fint väder och många långa dagar vid vattnet. Får se om vi vågar oss ut till Tonys stuga på vattnet någon dag, det visar sig! Allt beror ju på hur jag mår men just nu så känner jag mig riktigt bra foglossningen är såå mkt bättre och ryggen med. Bebis trycker typ överallt och neråt men det är inget imot smärtan i fogarna jag hade.


Idag har vi varit till Andreas mormor, tog med oss jordgubbar och glass och fika där hemma mycket uppskattat av Elna :)  Sen när vi kom hem kom Adde hit så grillade vi korv till lunch och jag och Wille plockade av en del på hallonbuskarna typ 1 liter och det finns MASSOrR kvar :)  Wile sover nu och jag ska vila medans killarna sitter och pratar av sig lite sen ska jag göra en hallonpaj tills ikväll

Onsdag

William gjorde morgon på tok för tidigt 06.20 !
Han kan inte gå upp sånna tider för han orkar inte alls tills lunch då så nu sover han redan ..
Andreas har åkt iväg för att gå på Begravningen medans jag och Wille har ritat massa tecningar och blåst såpbubblor, vilka barn älskar inte det ? :O  Tog en sväng förbi hallonhäcken med för att äta lite smaskiga hallon !  Bären börjar nu bli mogna så snart kan man bara ta sig en tur runt alla buskar och äta, mys

När Andreas kommer hem ska vi och köpa nog till kaklet han satt klart bakom kaminen och sen ska vi kolla om vi hittar någon tapet till v-rummet, inte det lättaste !
sist hitta jag verkligen inget jag vill ha men gör ett nytt försök idag...
skulle vara skön att ha rummet klart till bebis kommer

Nej tvättstugan kallar då jag bäddat rent i sängarna vilket betyder tvätt !

Det va liksom inte meningen

Nej det va inte det att bloggen skulle få ta allt det jobbiga och allt gnäll men bättre det en massa andra stackare som råkar ut för det. Denna grav har inte alls varit som jag trodde den skulle bli och jag har sett en ny sida av mig själv..
Snart är det som sagt över och lilla bebis ligger i famnen hos oss och alla är lyckliga och denna jobbiga tid kommer vara som bortblåst ! :) vad jag längtar.

Utan min lilla William till solstråle hade jag nog givit upp och dragit täcket över hunudet för länge sedan.
Förutom allt tryck och ont så har fogarna blivit bättre likså ryggen så det känns skönt.
jag kan gå och vara lite delaktig i vardagsleken med W enda stora problemet är att bocka sig ner och ta upp saker från golvet, haha :) Men med en fotboll på magen är det ju inyte så konstigt.

Andreas jobbar idag men sen är han ledig imorgon för han ska på begravning för en jobba kompis :(
Får se vad vi hittar på för nått sen gräsmattan skulle verkligen behöva klippas och jag e sugen på att prova men jag är verkligen inte kompis med våran åkgräsklippare så spar nog tills Andreas kan.  Torsdag och Fredag består av jobb för A men seeeeen har han 2 veckors semester <3    det räcker ju då han sen blir hemma 2 veckor till när bebis kommer och jag hoppas den vill komma när han är hemma så jag slipper vara nervös över att han inte ska hinna hem från sthlm ..

prinsen sover och jag ska kasta omkull mig på sängen och vila lite



i väntan på bebis



Aj aj ..

trycket neråt är värre än någonsin och det kommer små mollande (förvärkar?)
som toppen på i så har min tele ballar ur helt, inte ett liv i den !
Roligt?! :O

Blundar för denna skitstart på dagen och tar med mig en aktiv son till en lekpark så han får busa av lite sen kanske även vi tittar förbi Andreas farmor för lite kaffe ;D Ja det visar sig

DEPP !!!

önskar du kunde känna det jag känner ...


Usch ..

känner för att gräva ner mig nu dom här typ 3 sista veckorna ...
Finns typ ingen energi jag blir irriterad och folk fattar inte hur jobbigt allt känns.
Att plocka upp nått från golvet tar evigheter och jag känner mig ensamast i värden :(
vaddå känslig och full med hormoner när man bara vill sitta ner och gråta typ!
bebis välkommen ut nu ! jag vill bli människa igen


Nej det känns inte så helatiden men oftas på kvällarna..
på dagarna hinner jag inte må utan bara ha ont för då tar William all min energi.
Idag har vi varit med svärmor och nan plus barnen och badat, riktigt trevligt !
Dock har kvällen varit hemsk efter en heldag vid poolen med en vild 2åring ;D <3

Tänk om
huset kunde städa sig själv
Tvätten, tvätta sig själv likså hänga/vika
Diskmaskinen plocka i och ur
Leksakerna från golvet flög tillbaka till hyllorna
Sängen bäddade sig själv
Maten laga sig själv

ja då skulle det finnas lite mer energi att ta av, haha

Hjälp med flicknamn ..

Okej tillbaka på ruta ett ?
nej inte riktigt men just nu finns det typ inget flicknamn som känns "bra" liksom att det här skulle hon kunna heta..
När jag insett att jag gått in i v37 så behöver jag (vi) er hjälp med lite inspration och förslag till namn...



Skriver imorgon om denna underbara dag som spenderats i sthlm med mys i gammlastan och skansen <3
Eller jag bilder iaf !

Ensam är jag stark

Men tillsamands är vi starkare <3
hand i hand klarar vi allt


God natt

Nu tar jag och the big belly och går och lägger oss och laddar inför morgondagen.
Bebis lever rövare i magen så lär nog ta ett tag innan jag somnar, mys men smärstsamt!
Tror liksom inte riktigt att den fattar att den är stor nu och inte kan röra sig så mycket...
Synd att min tele kamera är trasig annars hade jag kunnat spela in en fotbollsmatch från magen men kanske att jag hittar en ny mobil innan den tittar ut och ni får se, det återstår att se. Om inte annat så komer ju kort på underverket sen när den bestämmt sig för att titta ut :) <3
Du efterlängtade lilla barn

mysigt

varit och badat med ett gäng härliga tjejer plus barn i några timmar idag :)
Vila lite när vi kom hem och vaknade av att Andreas och lillebror kom hem.
Bobby drog hem till Gävle och Adde kom över på besök så dom plus junior fixat nått med däcken på bilarna..
Själv håller jag på att hungra ihjäl och behöver äta så det ska vi nog göra snart med blir nog att åka och köpa nått för efter en heldag vid poolen är jag slut i kropp och huvud !

Imorgon väntas en heldag i sthlm med familjen plus svärmor med familj, mys <3

trots !

Jo trotsig ska ni allt veta att våran lilla gobit är.
Funderar allvarligt på hur jag ska överleva vardagen om han inte tonar ner trotsen snart för denna trots och en nyfödd och andreas i sthlm ?! Ja det blir nått att bita i ;) Förhoppningsvis så lugnar den ner sig snart för han börjar nu fatta att det inte är någon idé för här har ni en morsa som inte ger sig haha ! Envis unge med ännu envisare mamma

Smärtlindring vid förlossning ?

ja nu efter besöket hos Bm i måndags så har tankarna snurrat.
William födde jag med endast lustgas och det gick galant :D
värkarna gjorde inte sådär mördar ont som jag trott men man ska aldrig säga aldrig denna gång.
Allt gick så fort med William han liksom bara kom helt utan förvarning.
Denna gång vill jag uppleva förlossningen lite mer jag vill ha akupunktur och ta ett bad iaf ;D
i förlossningsplanen står det att jag inte är lika skeptisk till EDA som sist dock att jag gärna inte vill ha det och absolut inte kvaddlar !  Sista så va EDA helt uteslutet med då jag va livrädd för den men har nu ändrat inställning men ser det dock som en sista utväg om det blir för smärtsamt eller långdraget. Smärtan kundes kontrolleras riktigt bra sist och tack gud för att miskinen till lustgasen låter precis som man "ska" andast för den hjälpte mig igenom alla värkar.

Hur ser ni på det här med smärtlindring vid förlossning ?
Själv skulle jag vilja prova att köra helt utan lustgas och se hur det slutar för va ju utan tills jag va öppen 6 cm sen tog dom den vid 10cm då hjärtljudena gick ner så körde ju endast syrgas på slutet så den kanske inte behövs?! Ja det visar sig


Längtar iaf helt galet mkt tills bebis är här och skulle hällst av allt vilja att den kom typ nu, direkt ;D <3
men det visar sig när den lilla är redo men jag tror verkligen att jag går över denna gång då jag så gärna vill ha den ute hos oss lite tidigare typ Andreas semester passar ju bra att behöva åka in då han är hemma och allt och slipper ska ta sig från sthlm. Eller vad säger du bebis?  20 juli passar bra ! skämt och sido

Bebiskläder :)

Nu äre slut shoppat till bebis eller ja för en månad sen typ ..
Inhandlat det som behövs första tiden plus lite till ;D
dom sista köpen va någon body, byxa och mössa från labolina, hur sött som hällst
Skulle det dock vara en pojke så finns det nog någon annan lycklig som behöver det..
Köpte även ett sett brån new bie att ha med till bb i underbar ekologisk bomhull hur tunnt och svalt som hällst.

Just nu går en maskin med bebis kläder då tvättkorgen nu va tom ? :O
har en maskin kvar sen med lite mera färger och sen är bebis kläderna tvätade med..
Skötbord ska nog hämtas i helgen och sen ska jag hämta en våran babymobil och bärsele vi lånat ut.
Sen är jag typ redo?! välkommen ut om 2 veckor







Magen v36 <3

igår va det exakt en månad kvar till BF vilket betyder att idag är det mindre än en månad kvar :) <3

Bjuder på någon magbild på det efterlängtade!








Inte det lättaste att försöka knäppa kort själv ska be Andreas att fixa ett bra kort någon dag :)

Planering

Med första barnet är allt klart i tid och bb väskan va nog packad i v34...
Nu i 36 vet jag inte ens vad jag ska ha med ?!
Hjälp mig vad behöver man igentligen? inge massa tjafs utan bara nödvändigt !
vem har liksom tid att läsa tidningar när man ska föda barn? :)
vad ni längtar efter dig skruttis <3 jag tror jag börjar bli lite sådär nervös efter igår när jag va och skrev förlossningsbrevet...  om 2 veckor är du välkommer ut !

Snälla mormor :)

Eftersom mina sammandragningar nu blir allt för ofta och vid ansträngning så kommer snälla Mormor ut idag och hjälper mig med att putsa mina fönster ! :) Snäll sådär hon.
Vi ska väll prata lite och bara ha det mys sen med WIlle med.

Igår bjöd jag pappa och Bobby på fläsklfilegryta och ris och till efterrätt annanaspaj med glass och det blev en hel del kvr så massa matlåder och paj till idag, det gillas !
Måste lagra upp med lite matlåder nu så man slipper pressen med att laga mat direkt efter att bebis sen kommit. Va så skönt vet jag när William hade fötts när vi kom hem och fick främmande så hade dom med sig mat, hur lyxit va inte det då? !     Måste börjabaka lite med typ nästa vecka så det finns fika i frysen med så lite inplanerat har vi måste vecka med. Wille ska ju ha lov sen i minst 3 veckor troligen 4 eller 5 det visar sig :)

wiiiho !

Allt gick toppen hos BM bebis ligger som den ska :)
med hjälp av ett UL kunde vi konstatera till 100% att huvudet nu är neråt, gissa om någon är glad !
Nu hoppas jag verkligen bara att bebis stanna så och inte får för sig att göra en kullebytta men det kanske inte är så lätt som tur är då det är tråååångt där inne nu...
Pratat med F-kassan och ska nu ( bättre sent än aldrig) skicka in mitt moderskapsintyg..
Även tagit ut FP ( föräldrapenning) för Wille några dagar i augusti då jag annars inte fått en krona då :( men nu så :)
Va ju typ ett år sen jag tog ut dagar för han och eftersom vi lyckats spara så bra så är det roligt sen när man kan vara hemma med dom små lite på sommaren .. 

Vilade aldrig nått innan jag tog en promenad till BM så ska passa på att göra det nu innan jag ska hämta pluttis på dagis och vi ska handla då vi ska bjuda min Pappa och lillebror som kommer och ska sova här då han ska jobba med Andreas ja det jag skulle komma till är att jag ska bjuda dom på mat och tänkte fixa en annanas paj till efterrätt !
Andreas kommer väll hem seeent eller typ inatt ? Han ska iaf jobba över

...

Helgen har varit bra vi har njutit av tiden ihop och busat järnet med William.
Andreas har köpt sig en projektor med motordriven duk så vi har haft "bio" kvällar i v-rummet..
Sett några riktigt bra filmer med Danne och hans tjej!
Igår va vi i häsen och hälsade på min farmor och farfar och åt mat och hade oss wille njöt mest av att få vara i fokus hela tiden och fick massor med uppmärksamhet.
När vi kom hem så sov William en mkt sen nap medans jag och Andreas satt i gång och röjjde upp lite i källaren och ställde iordning garderober och grejjer där och tomde skänsken i vårat sovrum så hjälpte Anders han att bär ner den sen så tog vi upp spjälsängen som nu står i våran sovrum vilken känns jätte konstigt, ska det verkligen flytta in en liten bebis hos oss snart? :O tiden rullar iväg och en annan hinner inte med lite mer än 4 veckor kvar nu bara till bf ! <3
Ihelgen som kommer så får vi förhoppningsvis klart med skötbord och så i sovrummet sen är vi redo för nedkomst eller ja kläder ska tvättas och vikar och lite så men inge akut.

Idag ska jag till BM kl 11.00 för att se om den lilla busen i magen nu vänt sig vilket jag verkligen hoppas !!! Vill inte behöva göra ett vändningsförsök :S  Sen ska vi även skriva ett förlossningsbrev eller ja hon frågar typ hur jag vill ha det och skriver ner det på datorn så när jag kommer in sen till FL så får dom upp det så försöker man utgå så mkt som möjligen ifrån det men sen kan ju allt hända så man vet ju aldrig. Sist ville jag verkligen ha ett bad och prova akupunktur men det kunde jag glömma så det gick för fort och inget av det jag ville hanns med men hoppas jag hinner vara lite mer delaktig i denna förlossning då det kanske blir det sista ?  Ja för 2 barn har vi sagt men man veet ju aldrig ;D Eller hur älskling? <3

RSS 2.0