<3


En kvärsur liten socker söt Cornelia i sina söta byxor med Ugglor på som Catarina har gjort.
Även där ifrån Williams heldräkt med hans namn på kommer ifrån och det väntas även ett paket med 2 dregglisar ! Roliga att ha något som inte alla andra har och som blir lite mera personligt när man vet vad det kommer ifrån och vem som sytt det. Catarina är verkligen toppen duktig.



William väntas otåligt på sin kompis Lovisa som kommer och leker med han snart :) Hon är någon månad yngre än han men dom har tidigare lekt så bra ihop så hoppas på det nu med trots hans trots. Marita och jag har ju jobbat ihop och hon har även en bäbis nu som är någon vecka yngre en Cornelia en söt liten kille vid namnet lexus :) ska bli trevligt att ses då hon inte bor här så det blir inte så ofta ..

mysdag

Hela famljen Hall/Henriksson mös i sängen imorrse när barnen vaknade vid halv åtta sen gjorde vi oss klar och åt frukost ihop innan vi gick hem till svärmor på kaffe och blev öven bjudna på lunch där.
Tog en promenad upp till Aspenhallen där Andreas lillebror hade innebandy match och efter Dom spelade Andreas sin match som gick sådär och slutade i förlust men men ...
Hade med tjockare kläder till barnen då vi direkt från innebandyn gick upp till ishallen för att kolla på lite hockey !
När vi kom hem så skuttade William sött i säng och jag lagade mat till mig och Andreas, kött friterad potatis och vitlökssås :)  Nu är vi mätta och belåtna och båda barnen sover sött i sina sängar och tvätten som låg i maskinen är hängd, skönt.

Andreas sitter nu och tänker en brasa i kamninen och sen efter lite mys hoppas vi nog i säng då jag är riktigt trött.

Hoppas eran Lördag varit lika bra som min då det är oslagbart att få tid ihop hela familjen <3

HM

Ja deras kläder till barnen är verkligen allt annat än bra...
Det tappar formen blir kort i armarna och noppigt, usch och fy !

Förskola

Hur mkt tycker ni att vi som föräldrar har rätt att yttra oss om hur vi tycker dom gör med våra barn och deras sätt att planerar deras dagar ?
jag ser det ju som en självklarthet att ta ut barnen VARJE dag sen är det upp till föräldrarna att se till att det finns kläder till barnen eller ?
Sen om dom "små" barnen ej har nytta eller glädje av det får dom väll dela gruppen?
ja jag vet inte bara en tanke

jag känner mig just nu missnöjd med bemötatet efter några ord för mkt tror jag :P
Nej jag vet inte men det handlar ju liksom om mitt barn ?

Berätta gärna vad ni tycker



oops !

William slutade visst helt med vällingen ? :O
Inget tjafs och inget skrik eller tårar bara sådär.
Efter denna mening till sin pappa så va det liksom klart sen
Jag vill inte ha vällingen, den nya mamma köpte smaka ej gott

Sötunnge <3 Tänk så stor han har blivit och så mkt han förstår nu.
han och Andreas kom överans om att byta natt vällingen mot en kvälls macka och sen va det liksom bra, vadför har vi inte gjort det tidigar? ja bra fråga. 

Resultatet hittils av att han slutat med välling och gjort att han nu har sovit hela nätter och ätit mycket bättre så allt gick precis enligt planerna :)



idag har vi varit i kyrkan på t-kids med Camilla och hennes Casper, uppskattat av barnen till och med Cornelia vaken :) eller ja nästan helatiden iaf ! Sen sov vi alla 3 i 2 timmar innan vi lagade mat tills Andreas kom hem och då tog jag skruttan i bärselen och William hoppade på cykeln som styrde mot ica för att hämta ut paketet med kläderna :) Andreas tränade sen som vanligt på Onsdagar så jag har lagt barnen och sen hoppa jag in i en dusch när han kom hem och i morgon ska William till dagis och jag till MVC för kontroll sen ska vi städa innan plutten ska hem från dagis igen.


Nu säger jag god natt och hoppas på en bra natt !

en vällingsdrickare

ja det kan man verkligen säga att våran son är det har sina för och nackdelar.
William nu sen Cornelia föddes börjat vakna ca 3 ggr på natten ocg vill då ha välling och det har han fått då jag trodde det skulle gå över men icke ! denna onda cirkel har gjort at han äter dåligt på dagen då han e mätt sen natten. har kört på 1års fullkornsvälling då den finns i storpack  vilket nästan e ett måste då det går sp mkt välling. Efter mkt funderingar och prat såprova vi nu med kvällsmacka sen 3 års välling, får se hur natten blir.


håller tummarna för att han står sig nu den verkar kraftig och bra dock kommer den ej köpas här i "byn" mer då jag gav 72 kr, inte okej !   någon som vet vad typ willys tar ? hem kommer nog några paket vid storhandlingen!

bästa du <3


underbara älskade syster med en liten Willebus på 1 vecka <3
vad vore jag utan dig?
Du ställer alltid upp och finns där för både mig och barnen

Dopet till Cornelia är det nu inte ens 2 veckor kvar till så dax att fixa kläder till en själv, barnen har jag nu beställt till. Svärmor följer med mig upp på "byn" och passar barnen så jag kan kolla om jag hittar nått som faller mig i smaken, lättare för Andreas som har sin kostym liksom han behöver ju bara välja mellan den grå eller svart, lyx !

Äntligen kapphal

Så jag väntat på en webbshop från er då jag älskar barnkläderna där ifrån
men att det aldrig finns det storlekar man vill ha :(  Men nu så när jag va in så såg jag att dom öpnnat webbshopen :)      bra jobbat !

har fått svar på dom 2 inlämningsuppgifterna jag gjorde på sjukvårdskursen jag läser nu på distan och den ena fick jag g och den andra vg :) n väntas bara resulatet från provet jag skrev i tosdags in sen ska 2 till uppgiffter in och ett till prov sen äre klart ;D  praktiken har jag fått validerat !

Mor och son

Jag och mina lilla prins är uppe och myser varit vakna sen 07.00 och läst sagor och pussats <3 Gounge !
Cornelia och Andreas sover än lovade Andreas igår att han skulle få sova till 09.00 så nu ska vi börja koka lite ägg och så snart och sen duka upp en mysigt söndafsfrukost innan vi väcker han sen hoppas jag att vi tar en tur till Hedesunda idag och hälsar på Farmor och Farfar men får se vad Andreas säger det är ju trots allt han som kör så han har ju sista ordet ;D 

sömnar tryggt i mammas famn <3

Lilla sockerärtan somna så sött i famnen på mig så gjorde henne klar för natten och nu ligger hon sött i sin säng och sover och jag funderr allvarligt på att gå och lägga mig oxså.


Kvällsmys i mammas famn

Smile :)

Alla 16 grav kilo är veck ! :)  bra där !
Dock en hel del kvar efter att jag la av med träningen (fotboll) eller ja det är väll inte kilorna som stör mig utan att jag inte trivs så nu efter jag fött 2 barn och inte ska ha fler på bra många år så ska ta tag i min träning i form av simning 2 dagar i veckan och med simhusets öppetider passar det toppen !  Ska bli nderbart att få komma iväg och träna och ha lite egentid då jag är sämst på att ta mig det.    

Soffläge för mig och sessan och vänta in Pappan i huset och storebror som är i Bålsta

våran fina




Imorgon tar jag ocg barnen och svärmor tåget till Uppsala och shoppar vinterkläder till barnen innan ska jag göra ett prov i sjukvårdskursen jag läser, hoppas det går bra känns sådär bara att plugga en sån kurs på distans är inget att rekomender eller ja inte för mig iaf jag lär mig mer när någon trycker in det i skallen på mig och jag inte behöver läsa mig till allt !

Trevlig förmiddag

Regnet faller från himmlen och blåsten ligger i luften men efter en trevligt förmiddag på babycafét så klär vi på oss ordentligt när vi hämtar William på dagis och så passa vi på att hoppa i vattenpölarna innan vi går och hälsar på barnens gammelfarmor :) Idag är det Tisdag vilket betyder att Andreas ej har träningen så får e vad hela familjen hittar på ikväll, så jag älskar er <3

Tack :)

Ilördags fick vi besök av Andreas pappas bror och hans fru som ville sniffa bebis eller ja bebis och bebis hjälp så fort det går ! med sig hade dom iaf ett paket till Cornelia som jag tokgilla !! Hade tänkt köpt samma sak fast av en kompis som hade en till sn dotter förra året även William fick en duplo polis bil som man kunde lassa fångar och så i som han verkligen älsk, tusen tack ! Annars rullar dagarn på och Cornelia chockade mig i natt med att sova från 22.00 till 05.30 ja hon vakna inte nått alls för mat där imellan sen åt hon och somna om till 08.00 :)    Nu ska vi hämta store bror på dagis sen ska vi på promenad och förmiddagen har inte bestått av så mkt kul Cornelia har sovit och jag pluggat tråligt men skönt !


Denna låg i paketet :)

Cornelia Nathalie Linnéa Henriksson

Kärt barn har många namn ...


Det vackraste jag vet <3

 
Wille myser som bara den ..
han tyckte det va hur mysigt som hällst att få ha syrran i sin säng och krama och pussa på henne, ni underbara barn om ni bara visste hur älskade ni är <3










Idag har William varit på Dagis mellan nio och två och under den tiden har Elin och hennes lilla måns som är 3 veckor yngre än Cornelia varit här och myst med oss och har drukit kaffe och pratat oss igenom hela dagen tiden verkligen sprang iväg men trevligt hade vi :) tack för en trevligt dag!   

Efter Dagis gick jag William och Cornelia till Andreas Farmor på lite fika sen hem och lagade mat till Andreas sen har vi haft sällskap av Andreas pappa och Pia även adde titta förbi en sväng så William kom inte i säng förns vid åtta men Cornelia har sovit nu sen 21.00 peppar peppar ligger hon i sin säng där jag hoppas hon sover nu i några timmar ska passa på att lägga mig snart så jag hinner sova lite innan hon vaknar skönt nu iaf då hon brukar son en 5 timmar i streck och inte vakna varran timme som i början ... Liten blir snart 2 månader ja om bára 2 dagar, sjukt så fort tiden går <3 

Ttrevlig förmiddag

Varitmed Banrnenoch Camilla på T-kids :) William limmade löv och gjorde en fin tekning och busad rum vi sjöng och hade det mys <3  Båda barnen sover nu och jag ska ner i tvättstugan och fixa iordning det sista som ska med ikväll till kläd bytar dagen ..  Har pumpat ur mjölk som Andreas ska ha om Cornelia blir hungrig under dom 3 timmarna jag bli borta så tomt det kommer kännas....

Dagnarn som 2 barnsmor rullar på, tiden springer ifatt mig men ack så trött man e vissa dagar men så underbart det är endå <3 Ett litet leende från barnen eller en kram får en att glömma allt det jobbiga, mina älskade barn <3



snart e vintern här

 

tror på kör på ett pop i år ¨fått riktigt bra betyg på testfakta! sen e det där skona jag köpt

Mys

tjejmys i soffan <3
William sover och Andreas tränar

imorgon går vi på babycafe!

vinteroverall 2011

ja vilken modell ska man köpa ? vilken är bäst ?
Vilken ska ni köpa till era barn ?


orättvist

jag älskar mina barn över allt annat <3

Ibland känns allt bara så orättvist och som att det bara är jag och dom, jag känner mig ensam.
ja allt känns inte alltid så jäkla bra jag känner mig ensam just nu och skulle göra allt för en kväll med brudarna, bläää på allt!

Ja ibland slår allt över och även den bästa mamman känner sig less på allt och saknar egentiden som aldrig finns.. Men då ser jag barnen i ögonen och får ett sånt där jätte leende och vill inte vara ifrån dom i en minut <3



RSS 2.0