Idag innan jobbet hann jag och barnen mys ...

Idag innan jobbet hann jag och barnen mys inne med duplo bygge, båda älskar det och jag med :) sen tog vi en promenad och hem kom vi med 2 änglar ( jag älskar verkligen änglar) ett par jätte fina Mexx leggings med till hörde tunika till Cornelia och ett par Nova star shorts och en Mexx t-shirt till Wille så nu är lite sommar kläder på fyllt :) lite mera t-shirtar och tjock tröjor behöver dock w och Cornelia koftor får bli en tripp till stan någon dag hittat massa söta klänningar från Mexx och tur för plånboken så gjordes de bara till Strl 74 :) haha ! Sprang över galet söta nappar från mam med ugglor på med :)


Det är underbart att få krypa ner i sängen...

img_7572 (MMS)

Det är underbart att få krypa ner i sängen med nya satin sängkläder och nytt täcke och kudde nu kommer jag sova riktigt gott god natt !!


Galet svårt att få en bra bild då det är s...

img_9264 (MMS)

Galet svårt att få en bra bild då det är svårt att knäppa men bilden gör den ej rättvis för galet så fin den är och jag är så nöjd !! :)


SMS-inlägg

img_9610 (MMS)


Mina fina här om dagen när solen sken på o...

img_3789 (MMS)

Mina fina här om dagen när solen sken på oss :) Lill poolen åkte upp på altanen och Cornelia fick premiär bada ute och som hon plaska <3 :)


En 14-21.30 tur kör vi på ikväll :)

img_4540 (MMS)

En 14-21.30 tur kör vi på ikväll :)


60 sidor senare är jag redo för jobb i h u...

img_9880 (MMS)

60 sidor senare är jag redo för jobb i h utbildning imorgon förmiddag


Ibland måste man stanna upp och se vad man...

img_2670 (MMS)

Ibland måste man stanna upp och se vad man har för att verkligen uppskatta även de små sakerna i livet <3 jag är lycklig och mår riktigt bra jag har barn som får mig att verkligen se vad kärlek och lycka är, om ni bara visste vad jag älskar er !!!


Efter en mysig dag med promenad och bus så...

img_7360 (MMS)

Efter en mysig dag med promenad och bus så vilade jag och barnen upp oss lite sen åkte jag till jobbet efter dagislämning och att barnvakten kommit kvällen gick i ett ikväll och nu ligger jag i sängen helt slut i kroppen och ser fram mot en ledig dag imorgon med mina små gryn <3 vi ska på skolavslutning och bara mysa !!!!


<3

img_6645 (MMS)

<3


Jag är så tacksam över de underbara männis...

Jag är så tacksam över de underbara människorna som finns omkring oss som ställer upp i ur och skur och hjälper oss att få ihop vardagen med jobb och barn, om ni bara visste vad det betyder <3 Barnen mös med pappa sin ikväll då jag har jobbat nästa vecka väntas mera jobb ledig tisdag och lördag bara men de dagarna är redan fulla med planer middagar och skolavslutning ... Sen veckan efter börjar vi med att kliva på sommar schemat måndag ledig dag och då är tid bokad för min första tatuering och den ska göras ihop med min fina vän Marlene ! Sen in i jobb världen resten att veckan och säger hej då familjer livet ses i slutet på augusti och hej tierps sjukhus !! Bra och dåligt men vi kommer njuta av de lediga timmar och dagar vi får ihop <3


Grattis Cornelia som blir 10 månader idag <3

img_2622 (MMS)

Grattis Cornelia som blir 10 månader idag <3


Mammas lilla sessa <3

Vart tog min lilla fkicka vägen ?
Imorgon blir hon 10 månader, galet !
2 månader kvar tills hon blir 1 år <3


Minns det som det var igår..
Idag så har hon 7 tänder går när hon håller i nått som bara den springer med gå vagnen och kan stå själv stundvis
och äter som en häst hon verkligen ÄLSKAR mat ! Massa goplutta och hon avgudar sin storebror som även är så otroligt förtjust i henne hon är verkligen allt för honom, mina fina <3an !

Vissa dagar vill jag bara ge upp allt, usc...

Vissa dagar vill jag bara ge upp allt, usch ! I sånna lägen är jag glad att jag har barnen <3 så jag älskar er vad gjorde jag utan er ? Ska iväg så barnen får åka lite häst och vagn och busa av sig lite på gammelgården sen så får vi se vad kvällen bjuder på ..


Jag och Sandra snöra på oss löpar skorna h...

Jag och Sandra snöra på oss löpar skorna här på kvälls kvisten och tog oss en rund, skönt ! Nu efter en dusch kollar vi på film och sen sängen för att mysa ingen med familjen <3


Vimpel

Idag levererades en jätte söt liten sommarklänning med tillhörande mössa/solhatt till sessan och med var även en vimpel som jag bestältt av Catarina, hon är ju bara för duktig !  Alla hennes alster är helt otroliga jag är så imponerad av hennes hantverk !

 
Denna söta med ugglor, rutor, prickar och blommor ska hänga över Cornelias lilla hörna i rummet

Hjälp !! Denna trots är inte att leka med ...

Hjälp !! Denna trots är inte att leka med men jag biter ihop så gott jag kan och väljer mina kamper och tar vara på de lugna stunderna med mkt kärlek och omtanke.. Denna dag har mitt tålamod satts på prov ordentligt så nu lägger jag mig nog snart så jag är pigg imorgon då jobb väntar :) Andreas är hemma med barnen nu i 2 dagar, mys för dom ! <3.


Att vara mamma är inget man bara kan koppl...

Att vara mamma är inget man bara kan koppla bort men ikväll ska jag försöka att slappna av helt då jag vet att båda barnen är trygga. Ja ska bara ha en toppen kväll med min kärlek och massa underbara vänner !!! Sitter nu på tåget påväg in till stan så snart säger vi skåååål


RSS 2.0